Ποδόσφαιρο

“Θέλει τον Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι ο Μπέκαμ”

Ο πρόεδρος της Ίντερ Μαϊάμι, επιβεβαίωσε πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα προσπαθήσει να πυροδοτήσει τη “βόμβα” φέρνοντας τον Λιονέλ Μέσι στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τα νερά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου θέλει να ταράξει στο μέλλον ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, φέρνοντας τον Λιονέλ Μέσι στις ΗΠΑ και το Μαϊάμι.

Αναλυτικά ο πρόεδρος της ομάδας του MLS δήλωσε:

«Λοιπόν, κοιτάξτε, τόσο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ όσο και εγώ φιλοδοξούμε να φέρουμε τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο εδώ στο Μαϊάμι, όχι μόνο λόγω του έργου που δημιουργούμε. Θέλουμε να είμαστε το σημείο αναφοράς για το ποδόσφαιρο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά όταν μιλάς για τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, ο Λίο είναι προφανώς ο καλύτερος παίκτης στον πλανήτη. Ελπίζω ότι θα πληρούνται οι προϋποθέσεις για να είναι εκεί, παίζοντας με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό φιλοδοξούμεΕλπίζω να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Δεν έχουμε τίποτα εγγυημένο, δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος άνθρωπος και ελπίζω ότι στο μέλλον ο Λίο Μέσι μπορεί να είναι μέρος του έργου μας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com