Ποδόσφαιρο

Θέλει να κλείσει άμεσα έναν ακόμη μέσο!

Πέραν της απόκτησης του Ντιόπ και όσο μένει σε εκκρεμότητα η υπόθεση του Χαβιέ Ματίγια, ο Άρης θέλει να αποκτήσει άμεσα έναν ακόμη παίκτη για τα χαφ.

Στο θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Χαβιέ Ματίγια, υπάρχει πλήρης στασιμότητα, παρότι ο Ισπανός ήταν ο δεύτερος παίκτης που ζήτησε την παραμονή του ο Χερμάν Μπούργος, μετά τον Χουλιάν Κουέστα. Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει απόσταση ανάμεσα στην προσφορά του Άρη και στα “θέλω” του Ισπανού, η οποία δεν έχει γεφυρωθεί, με αποτέλεσμα το θέμα να μένει στάσιμο.

Ανεξάρτητα όμως από την εξέλιξη στη διαπραγμάτευση με τον 33χρονο μέσο, είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης θα κινηθεί για την απόκτηση μέσου τις επόμενες μέρες, καθώς αυτήν τη στιγμή υπάρχει μόνο ο Ντουκουρέ, ενώ περιμένει και τον Ντιόπ.

Στόχος των κιτρινόμαυρων να κλείσει το συντομότερο δυνατό, ούτως ώστε να υπάρχει μια ακόμη επιλογή του Χερμάν Μπούργος στην Αυστρία. Από κει και πέρα ο Άρης θα εξετάσει όλες τις επιλογές του και για άλλη προσθήκη στο χώρο της μεσαίας γραμμής, καθώς οι δεδομένες αποχωρήσεις των Σάσα και Εντιαγέ το επιβάλουν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button