Μπάσκετ

Η Watt+Volt κεντρικός χορηγός της ΚΑΕ ΑΡΗΣ!

Συμφωνία για την χορηγία της φανέλας ανακοίνωσε η ΚΑΕ Άρης.

Οι κιτρινόμαυροι ανακοίνωσαν συμφωνία για τους επόμενους 18 μήνες με την Watt+Volt η οποία άμεσα θα ξεκινήσει να διαφημίζεται στην φανέλα της ομάδας.

Αναλυτικά:

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με την εταιρεία WATT+VOLT, η οποία θα είναι ο βασικός χορηγός μας και θα προβάλλεται στη φανέλα της ομάδας.

Η συμφωνία αφορά στο υπόλοιπο της περιόδου 2021-22 και τη σεζόν 2022-23. Μία συμφωνία που χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα σημαντική, αφού είναι η πρώτη που επιτυγχάνεται εδώ και χρόνια, όσον αφορά στην κεντρική χορηγία φανέλας.

Η WATT+VOLT δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 2011. Είναι ανεξάρτητος προμηθευτής ενέργειας, αμιγώς ελληνική εταιρεία & ένας από τους μεγαλύτερους ενεργειακούς παρόχους στη χώρα, μετρώντας πάνω από 210.000 πελάτες και 85 καταστήματα πανελλαδικά.

Η ηλεκτρική ενέργεια, το φυσικό αέριο και η ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών και «έξυπνων» λύσεων εξοικονόμησης ενέργειας που προσφέρει σε οικιακούς πελάτες αλλά και σε επιχειρήσεις είναι τα στοιχεία που την έχουν εδραιώσει στην αγορά.

Επίκεντρο της στρατηγικής της αποστολής είναι η καινοτομία προς όφελος του πελάτη για μια πιο απλή, συμφέρουσα αλλά… και συναρπαστική καθημερινότητα. Για αυτό το λόγο, επενδύει συστηματικά σε 2 άξονες:

  • • Έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών που απαντούν στις καθημερινές ανάγκες κι αξιοποιούν το Internet of Things (IoT) όπως η ηλεκτροκίνηση (Chargespot), το «έξυπνο» σπίτι (Smartwatt) και το net metering.
  • • Υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση με εσωτερικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, πλήρη ανάπτυξη εναλλακτικών δικτύων εξυπηρέτησης (αυτοματοποιημένο IVR, chatbot, χρήση SoMe, βραβευμένη εφαρμογή εξυπηρέτησης πελατών MyWatt) και δυναμική επένδυση σε ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων και σημείων εξυπηρέτησης.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button