Ποδόσφαιρο

Η Super League «σκιαγραφεί» το Άρης-Ατρόμητος

Λίγες ώρες απομένουν από την αναμέτρηση του Άρη με την ομάδα του Περιστερίου στο Χαριλάου και η διοργανώτρια αρχή αναλύει το εν λόγω παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα γράφει στο επίσημο σάιτ της η Super League:

Ο Άρης

«Αφού δεν κατάφερε να νικήσει τον Παναιτωλικό στην έδρα του, μένοντας στο 0-0, πήγε και πήρε ισοπαλία από τον Ολυμπιακό στο Νέο Φάληρο, κάτι που δεν έχει κάνει άλλη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα. Μάλιστα έχει να παίξει σε λίγες μέρες και στο δεύτερο παιχνίδι του Κυπέλλου εναντίον του Ολυμπιακού.
Ο Άρης έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν και «χτίζει» ακόμα πάνω σε αυτό. Κέρδισε τα έξι από τα επτά πρώτα, αλλά στα επόμενα 16 κέρδισε άλλα επτά. Έχει χάσει τα τέσσερα από τα 11 μέσα στο 2021, αφού είχε μια ήττα στα 12 προηγούμενα. Ξεκίνησε αήττητος στα επτά πρώτα, αλλά έκανε πέντε ήττες στα 15 που ακολούθησαν.

Δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Παναιτωλικού και έμεινε στο 0-0 χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς. Έχει συγκεντρώσει στην έδρα του τους 20 από τους 44 βαθμούς του. Δυσκολεύεται να σκοράρει στα τελευταία παιχνίδια. Δεν σκόραρε στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, αφού είχε πετύχει γκολ και στα επτά πρώτα.


Ο Ατρόμητος
Ισοφάρισε την ΑΕΛ στο τελευταίο παιχνίδι του στο Περιστέρι, για να αποφύγει την 10η ήττα του στο πρωτάθλημα Super League Interwetten. Είναι πλέον και μαθηματικά εκτός εξάδας, αλλά ακόμα και αν νικούσε, θα ίσχυε το ίδιο.
Δεν έχει νίκη στα τρία τελευταία μέσα στο Φεβρουάριο, αφού πριν από την ισοπαλία με την ΑΕΛ, έχασε από Παναθηναϊκό και Απόλλωνα. Έχει κερδίσει ένα από τα επτά τελευταία παιχνίδια του, αυτό στα Γιάννενα, ενώ έχει χάσει τα τέσσερα από αυτά.
Γνώρισε την ήττα από τον Απόλλωνα, αφού είχε πάρει θετικά αποτελέσματα σε Αγρίνιο και Γιάννενα. Στα Γιάννενα μάλιστα έκανε την πρώτη του νίκη στη σεζόν σε αγώνα που είχε ταξίδι. Ξεκίνησε πολύ καλά εκτός έδρας, αφού έκανε μια ήττα στα πέντε πρώτα, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού έχασε τα τέσσερα από τα έξι που ακολούθησαν.


Μεταξύ τους
Ο Άρης δεν έχασε στο Περιστέρι στον πρώτο γύρο, αν και έπαιζε με 10 παίκτες από νωρίς και βρέθηκε να χάνει με 2-0. Ισοφάρισε σε 2-2 σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι. Βέβαια καλείται τώρα να βρει τη νίκη, ιδιαίτερα στην έδρα του.
Ο Ατρόμητος είναι αήττητος στα επτά τελευταία παιχνίδια του με τον Άρη για το πρωτάθλημα. Έχει κερδίσει τα τέσσερα παιχνίδια, ενώ έχουν και τρεις ισοπαλίες. Ο Άρης έχει να νικήσει τον Ατρόμητο από τον Απρίλιο του 2013, 1-0 στο Περιστέρι (82’ σουτ Τάτος), ενώ έπαιζε από το 19’ με 10 παίκτες. Τότε έκανε σημαντικό βήμα για τη σωτηρία του.
Ο Ατρόμητος έχει καταφέρει να φύγει χωρίς ήττα από το «Κλεάνθης Βικελίδης» στα έξι τελευταία επίσημα παιχνίδια εκεί, πέντε από αυτά για το πρωτάθλημα. Ο Άρης νίκησε για τελευταία φορά στις 30 Οκτωβρίου 2010, 2-0 τότε.

Η ιστορία

Νίκες Άρη: 11

Ισοπαλίες: 11
Νίκες Ατρομήτου: 7

Με γηπεδούχο τον Άρη

Νίκες Άρη: 7

Ισοπαλίες: 3
Νίκες Ατρομήτου: 4


Στον πρώτο γύρο
05.12.2020: Ατρόμητος – Άρης 2-2
(37’ πέναλτι Μανούσος, 51’ σουτ Μουνίθ – 61’ σουτ Κάτσε, 81’ σουτ Λούκας Σάσα. Στο 35’ 2η κίτρινη Ρόουζ του Άρη)
Πέρσι
01.03.2020: Άρης – Ατρόμητος 1-2
(48’ σουτ Ντιγκινί – 52’ σουτ Ενσικουλού, 60’ φάουλ Γκάλο)».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button