Ποδόσφαιρο

Η FIFA Ξεκινά διαβουλεύσεις για τη διεξαγωγή Μουντιάλ κάθε δυο χρόνια

Η FIFA ενημέρωσε επισήμως πως στις 30 Σεπτεμβρίου θα ανοίξει νέο κύκλο επαφών με ομοσπονδίες για τις μεταρρυθμίσεις που σχετίζονται με τη διεξαγωγή Παγκοσμίου Κυπέλλου κάθε δυο χρόνια.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται πλέον τα σχέδια της FIFA για διεξαγωγή Μουντιάλ κάθε δυο χρόνια.

Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία φαίνεται πως δεν κάνει πίσω και έχει πάρει οριστική απόφαση για τις μεταρρυθμίσεις που ετοιμάζει στο ποδόσφαιρο, οι οποίες πρόκειται να συζητηθούν αναλυτικά με τις ομοσπονδίες στο τέλος του μήνα.

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, η FIFA έστειλε επιστολές στις ενώσεις- μέλη της προκειμένου να εξεταστεί από κοινού το ενδεχόμενο το ενδεχόμενο διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανά δύο χρόνια, αλλά και το νέο καλεντάρι που πρέπει να δημιουργηθεί για να επιτρέψει την ομαλή υλοποίηση των σχεδίων.

Σε αυτή τη διαδικτυακή σύνοδο κορυφής οι ιθύνοντες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας σκοπεύουν να ξεδιαλύνουν το τοπίο και να λύσουν τις όποιες ερωτήσεις και αμφιβολίες που διατηρούν τα μέλη που με τη σειρά τους παραμένουν για την ώρα σκεπτικά σε ό,τι αφορά τις νέες μεταρρυθμίσεις.

Με ενδιαφέρον πάντως αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση της UEFA πάνω στο πολύκροτο ζήτημα, η οποία στο παρελθόν έχει αντιτεθεί αμέτρητες φορές στα σχέδια που εκπονούν στη Ζυρίχη για τη νέα κορφή του διεθνούς ποδοσφαίρου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button