Ποδόσφαιρο

Η σκέψη για τριάδα στα χαφ!

Ο Χερμάν Μπούργος δοκίμασε μέσα στη βδομάδα και το σχήμα με τρεις μέσους, χωρίς όμως ακόμη να έχει πάρει τις αποφάσεις του για το κυριακάτικο (01/05, 19.00) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντινός τεχνικός συνηθίζει τις εκπλήξεις στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του, δοκιμάζοντας πράγματα και θέλοντας να εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες του ρόστερ του. Δεν είναι τυχαίο ότι σε οκτώ αγώνες έχει χρησιμοποιήσει σχεδόν δύο ενδεκάδες (21 ποδοσφαιριστές), ενώ και η εναλλαγή στα συστήματα υπάρχει από αγώνα σε αγώνα, αλλά και στη διάρκεια των αναμετρήσεων.

Η παρουσία τριών χαφ στο σχήμα που χρησιμοποιεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και η επιστροφή του Λόυκας Σάσα, έβαλαν τον Αργεντινό τεχνικό σε σκέψεις. Η δοκιμή με την παρουσία του Βραζιλιάνου στην ενδεκάδα, μαζί με τους Ματίγια και Ντουκουρέ είναι ένα ενδεχόμενο, είτε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, είτε κατά τη διάρκειά της και ανάλογα με την εξέλιξη που θα έχει.

Όσον αφορά τον Ιτούρμπε, αυτός μπήκε χθες στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και τέθηκε στη διάθεση του Μπούργος, χωρίς όμως να είναι σίγουρη η παρουσία του στην ενδεκάδα, καθώς έχασε αρκετές προπονήσεις. Αν δεν ξεκινήσει ο Παραγουανός, τότε ο Ματέο Γκαρσία έχει το προβάδισμα για το βασικό σχήμα, μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button