ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Η Ρεάλ έδωσε 115.000.000 για παίκτη, που σε δύο χρόνια δεν έχει παίξει σε κανένα “Clasico”

Ο Εντέν Αζάρ από την ημέρα που έχει αποκτηθεί από την ομάδα της Μαδρίτης. δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, λόγω συνεχόμενων τραυματισμών.

Η Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2019 δαπάνησε 115 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον Εντέν Αζάρ, ωστόσο μέχρι στιγμής ο Βέλγος άσος ταλαιπωρείται από συνεχόμενους τραυματισμούς και δεν έχει καταφέρει κάτι αξιόλογο με τους «μερένγκες».

Σε αυτά τα δύο χρόνια που βρίσκεται στη Ρεάλ, ο 30χρονος επιθετικός δεν έχει καταφέρει να δείξει την αξία του, ενώ παράλληλα και οι οπαδοί της ομάδας δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την απόδοσή του. Μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί σε 51 παιχνίδια, ενώ έχει πετύχει 5 τέρματα και έχει μοιράσει 9 ασίστ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκτησε τον Εντέν Αζάρ με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα στα μεγάλα παιχνίδια, όπως είναι αυτό με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα. Από το 2019 μέχρι και σήμερα Ρεάλ και «μπλαουγκράνα» έχουν βρεθεί αντιμέτωπες πέντε φορές, με τον Βέλγο επιθετικό να μην έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια.

Στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια ήταν τραυματίας, ενώ στον αγώνα της περασμένης Κυριακής ο Αζάρ παρακολούθησε το παιχνίδι από τον πάγκο, καθώς προερχόταν από τραυματισμό και ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, προτίμησε να μην τον χρησιμοποιήσει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button