Ποδόσφαιρο

Η πρώτη γεύση από τον Ντιόπ!

Ο Παπέ Σείκ Ντιόπ αγωνίστηκε για πρώτη φορά χθες με την κιτρινόμαυρη φανέλα, παρότι είχε ουσιαστικά μισή προπόνηση με τον Άρη.

Αυστρία-Αποστολή: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΣΣΑΝΛΗΣ

Ο Σενεγαλέζος μέσος πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής στο χθεσινό φιλικό, ίσως περισσότερο απ’ όσο υπολόγιζε αρχικά να του δώσει ο Χερμάν Μπούργος, λόγω του τραυματισμού του Ντουκουρέ, δείχνοντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του, αλλά και το δεδομένο ότι θα χρειαστεί χρόνο για να είναι απόλυτα έτοιμος. Στο ξεκίνημα φάνηκε αρκετά τρακαρισμένος, αλλά προϊόντος του χρόνου έδειξε ότι ξέρει μπάλα και ο χρόνος θα είναι “βάλσαμο” για να μπορέσει να τη βγάλει μέσα στο γήπεδο.

Ο Χερμάν Μπούργος ξέρει ότι ο Ντιόπ πρέπει να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο έτοιμος μέχρι το πρώτο παιχνίδι με την Γκόμελ, καθώς τον χρειάζεται για να καλύψει το κενό που υπάρχει στα χαφ. Είναι σίγουρο ότι ο Αργεντινός τεχνικός των κιτρινόμαυρων θα του δώσει χρόνο συμμετοχής και στα δύο άλλα φιλικά στην Αυστρία, κόντρα σε Γάνδη και Άρη Λεμεσού, προκειμένου να τον βάλει άμεσα στο κλίμα της ομάδας.

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button