Ποδόσφαιρο

Η προϊστορία στο “Βικελίδης” (videos)

Εφτά παιχνίδια έχουν παίξει Άρης και Παναιτωλικός στο ¨Κλεάνθης Βικελίδης” στη μεγάλη κατηγορία, με τρεις νίκες των γηπεδούχων, τρεις ισοπαλίες και το μοναδικό διπλό τη σεζόν 2018-19.

Εφτά φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν στην Α’ Εθνική οι κιτρινόμαυροι με τους Αγρινιώτες, με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο. Από τη στιγμή που η ομάδα του Άρη επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία, τα αποτελέσματα είναι μοιρασμένα, με μία νίκη για κάθε ομάδα και μία ισοπαλία την περσινή σεζόν.

Τη σεζόν 2018-19 ο Άρης γνώρισε τη μοναδική ήττα στην έδρα του από τον Παναιτωλικό με 1-2, σε ένα ματς που είχε αποβληθεί ο Χουλιάν Κουέστα στο 28ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με τον Μάλη στο 63′, ο Άρης ισοφάρισε προσωρινά στο 72′ με τον Ντιγκινί, για να πάρει τη νίκη ο Παναιτωλικός με γκολ του Λουσέρο τρία λεπτά αργότερα.

Τη σεζόν 2019-20 ο Άρης επικράτησε 2-0 με δύο εκτελέσεις πέναλτι σε πέντε λεπτά, με τον Μπρούνο Γκάμα στο 26′ και τον Μπράουν Ιντέγε στο 31′. Σ’ αυτό το παιχνίδι αυτός που αποβλήθηκε ήταν ο Μοράρ του Παναιτωλικό στο 60′.

Τη σεζόν 2020-21 οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0, σε ένα παιχνίδι που έγινε σε κακό αγωνιστικό χώρο, λόγω του χιονιού που είχε σκεπάσει το “Κλεάνθης Βικελίδης” και καθαρίστηκε όπως-όπως. Ο Άρης σκόραρε στο 7ο λεπτό με τον Μπρούνο Γκάμα, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με καμία κάμερα να μην το δείχνει καθαρά…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button