ΜΠΑΣΚΕΤ

Η πιο δυνατή στιγμή του αγώνα η αγκαλιά Σκόλα-Τζινόμπιλι (photo-video)

Το πιο δυνατό highlight της σημερινής αναμέτρησης μεταξύ Αργεντινής και Γαλλίας, ήταν η αγκαλιά του Λουίς Σκόλα και του Μανού Τζινόμπιλι μετά το τελευταίο σφύριγμα!

Η Αργεντινή ήταν κυρίαρχη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δικαίως είναι εκείνη που πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έναν τελικό που έχει να “ζήσει” από το 2002. Ίσως ήρθε η ώρα να κατακτήσει αυτό που της λείπει τόσο πολύ..

Η στιγμή που σίγουρα θα μείνει στη μνήμη όλων, είναι αυτή που ο ηγέτης των “γκαούτσος” Λουίς Σκόλα, μετά το τέλος του αγώνα τρέχει να αγκαλιάσει τον θρύλο Μανού Τζινόμπιλι. Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται το πάθος και των δύο για το μπάσκετ αλλά και η δυνατή σχέση μεταξύ τους, έχοντας ζήσει μαζί τεράστιες επιτυχίες με την φανέλα της Εθνικής αλλά και δύσκολες στιγμές.

Πρόκειται σίγουρα για μια από τις πιο συγκολιστικές στιγμές σε ολόκληρο το τουρνουά!

Δείτε φωτογραφία και video:

Ετικέτες

Ελένη Παπαδοπούλου

Ως μαθήτρια έκανε προπονήσεις κάτω από την θύρα 1 στις ακαδημίες Volley του Α.Σ Άρης. Αργότερα, στις κερκίδες της θύρας 1 τραγούδησε, γέλασε, δάκρυσε και φώναξε. Τώρα, μετά τις σπουδές της στην ιστορία κάνει το όνειρο της πραγματικότητα στο Yellow Radio FM 92.8.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close