Ποδόσφαιρο

Η «πικρή» ήττα, τα αρνητικά ρεκόρ και το κακό ιστορικό…

Μετά τη σκληρή ήττα στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» από τον ΟΦΗ (3-1), ο Άρης «έσπασε» μερικά αρνητικά ρεκόρ.

Πέρασαν 15 χρόνια από τότε που ο Άρης δέχθηκε τρία γκολ από τον ΟΦΗ ανεξαρτήτου έδρας και κατηγορίας. Τελευταία φορά που οι Κρητικοί σκόραραν τρις εις βάρος των «κίτρινων» ήταν το 2004, με το ματς τότε να είχε λήξει 3-0.

Με το χθεσινό αποτέλεσμα, ο Άρης δεν έχει πετύχει νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς. Τελευταία φορά που έγινε κάτι τέτοιο, ήταν πέρυσι, στο πρώτο μισό της σεζόν, με τις «εφιαλτικές» ήττες (κατά σειρά) από Πανιώνιο (1-0), ΠΑΟΚ (1-2), ΑΕΚ (4-0), Ολυμπιακό (0-1), κάτι που έφερε την απόλυση του προπονητή, Πάκο Ερέρα.

Είναι το 5ο παιχνίδι που ο Άρης μπαίνει τουλάχιστον μία φορά μπροστά στο σκορ και δεν καταφέρνει να πάρει τη νίκη. Πέρα από το ματς με τον ΟΦΗ, οι Θεσσαλονικείς έχουν προηγηθεί αλλά δεν έχουν κερδίσει με: ΠΑΟΚ (εκτός, 2-2), ΑΕΛ (2-3), Ολυμπιακός (1-2) και ΑΕΚ (1-1)

Μόλις σε τρία παιχνίδια ο Άρης έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Σε αυτό με τον Παναθηναϊκό (4-0), τη Ξάνθη (0-1) και τον Παναιτωλικό (2-0). Μάλιστα, οι «κίτρινοι» έχουν την 6η χειρότερη επίδοση στην άμυνα στο πρωτάθλημα μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας 18 γκολ παθητικό.

Μαζί με τις ομάδες που βρίσκονται στα play-out (Ξάνθη, Λαμία, Ατρόμητος, Βόλος, Αστέρας, Πανιώνιος, Παναιτωλικός), έτσι κι ο Άρης συγκαταλέγεται σε αυτές που οι ισοπαλίες ή οι ήττες τους είναι περισσότερες από τις νίκες, σε αντίθεση με τις πρώτες έξι ομάδες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button