Ποδόσφαιρο

Η παρουσίαση του Χαριστέα στους ποδοσφαιριστές από τον Καρυπίδη (photos)

Ο Άγγελος Χαριστέας μετά την επίσημη ανακοίνωση του ως Διευθυντής τους Ποδοσφαιρικού Τμήματος βρέθηκε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο όπου τον παρουσίασε ο Θεόδωρος Καρυπίδης στους ποδοσφαιριστές

Η ανακοίνωση από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

Τον Άγγελο Χαριστέα παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές, πριν ξεκινήσει η προπόνηση, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρος Καρυπίδη:

«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω τον Άγγελο πίσω στην οικογένεια του ΑΡΗ. Ήταν μια σκέψη που είχα από καιρό γιατί ο Άγγελος είναι παιδί του ΑΡΗ, νιώθει από ΑΡΗ και διαθέτει, λόγω της μεγάλης του καριέρας με τον ΑΡΗ, την Εθνική και στο εξωτερικό, την απαραίτητη τεχνογνωσία για να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπάνω. Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό είναι ότι διαθέτει τη νοοτροπία του νικητή. Άγγελε, καλωσήρθες, καλή δύναμη και καλή επιτυχία», ήταν τα λόγια του κ. Καρυπίδη, κατά την παρουσίασή του στους ποδοσφαιριστές.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο νέος Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος, ο οποίος μετά τη γνωριμία του με τους παίκτες, τόνισε στην πρώτη του ομιλία:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα γιατί εδώ έκανα τα πρώτα μου βήματα ως ποδοσφαιριστής και δεν ξεχνιούνται εκείνες οι στιγμές. Τα πράγματα έχουν αλλάξει φυσικά από τότε, είμαι και εγώ εδώ τώρα για να βοηθήσω εσάς και τον ΑΡΗ να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο. Αυτό που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι ότι ο ΑΡΗΣ πρέπει να παίζει πάντα και παντού για τη νίκη. Θα τα λέμε σε καθημερινή βάση, η πόρτα μου θα είναι πάντα ανοικτή για οτιδήποτε θελήσετε».

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.
Back to top button