Ποδόσφαιρο

Η παραλίγο πρωταθλήτρια ΑΕΛ: Τι άλλαξε και τι έμεινε ίδιο από δύο χρόνια πριν

Στον δρόμο του Άρη είναι και πάλι η ΑΕ Λεμεσού, δύο χρόνια μετά την κόντρα των δύο ομάδων στα προκριματικά του Europa League.

Η φετινή σεζόν θα μπορούσε να καταλήξει να είναι ονειρική για την ΑΕ Λεμεσσού. Μέχρι 4 αγωνιστικές πριν το τέλος ήταν στην μάχη και το πρωτάθλημα αλλά και τους ημιτελικούς του κυπέλλου. Έκτοτε γνώρισε έξι ήττες και τελείωσε την χρονιά με γκρίνια.

Σε σχέση με δύο χρόνια πριν ο Άρης θα βρει απέναντι του τον ίδιο προπονητή (Dusan Kerkez) και παίκτες όπως ο Vozinha. o Zdravkovski, ο Αβραάμ και ο Texeira. Από την άλλη έχουν αποχωρήσει βασικοί όπως ο Ghazaryan, o Jurado, o Aganovic και ο Adamovic.

Aρχηγός της είναι ο έμπειρος -και διεθνής- Κυριακού, πρώτος της σκόρερ φέτος ήταν ο Ryan Mmaee με 14 γκολ, ενώ βαρόμετρο αποτέλεσε και ο Manuel Torres με 5 γκολ και 13 ασίστ.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button