Ποδόσφαιρο

Η ομογένεια της Αμερικής υποκλίνεται στον Άρη: “Ο κοιμώμενος γίγαντας είναι εδώ, μεταμορφωμένος και…βλέπει Ευρώπη”

Η πορεία του Άρη στις τελευταίες αγωνιστικές σχολιάστηκε στο “National Herald” της Αμερικής, την αγγλική έκδοση της εφημερίδας “Ο Εθνικός Κύρηξ” των Ελλήνων ομογενών

Συγκεκριμένα στο άρθρο αναφέρεται

Η εντυπωσιακή νίκη 3-0 του Άρη στην Τρίπολη επί του Αστέρα επιβεβαίωσε την ταχεία άνοδο των “κίτρινων”. Ο Άρης έχει εξασφαλίσει τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και ως εκ τούτου βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, η οποία εξασφαλίζει την έξοδο στην επόμενη σεζόν του Europa League.

Η ξαφνική μεταμόρφωση του Άρη στο γήπεδο οφείλεται στις μεταγραφές του χειμώνα, που ο σύλλογος έκανε το οποίο μέχρι σήμερα σε μεγάλο βαθμό, βγήκαν όλα καλές κινήσεις. Ο Αργεντινός Martin Tonso υπαγορεύει το ρυθμό ως μεσοεπιθετικός στο κέντρο του γηπέδου παίζοντας πίσω από το κέντρο προς τα εμπρός, ο Γάλλος αμυντικός Lindsey Rose έχει βελτιώσει σημαντικά την άμυνα, ο Ούγγρος Mihály Korhut έχει χρεωθεί με την επάνδρωση αριστερό μπακ των «κίτρινων» της άμυνας, ενώ ο Σουηδός Daniel Larsson μεταγράφηκε στον Άρη για να μπορέσει να καλύψει το κενό στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου που άφησε ο τραυματίας Μπρούνο Γκάμα.

Τελευταία αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντική κίνηση, ο Άρης πρόσθεσε τον Γιάννη Φεττατζίδη που δίνει σημαντική ώθηση στην επίθεση και προσφέρει πολλές λύσεις για τη νέα του ομάδα στην μεσαία γραμμή. Με αυτές τις νέες προσθήκες, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί ο Άρης είναι αισιόδοξος ότι η ομάδα θα μπορέσει να επιστρέψει στους ευρωπαϊκούς αγώνες μετά από απουσία οκτώ ετών.

Η ελληνική Superleague έχει ανάγκη των Άρη, τον κοιμώμενο γίγαντα της Θεσσαλονίκης, του κοιμισμένου γίγαντα της Θεσσαλονίκης να είναι ανταγωνιστικός και να βελτιώνει το επίπεδο ολόκληρου του πρωταθλήματος.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button