Ποδόσφαιρο

Η ολιστική μελέτη παραδόθηκε, η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές άρχισε

Σε ένα μήνα από σήμερα θα ξέρουμε το νέο πρόεδρο για τη νέα εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αφού οι αρχαιρεσίες έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στις 23/11.Μέχρι τότε μένει να ξεκαθαρίσουν τρία πράγματα:

Πρώτον, η UEFA κατέθεσε την ολιστική μελέτη αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε το περιεχόμενό της καθώς και αν επηρεάζει τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών.

Η πλευρά της κυβέρνησης έχει εκφραστεί υπέρ ενός διευρυμένου εκλογικού σώματος, όμως γνωρίζει ότι αν δεν ανάψουν το πράσινο φως FIFA UEFA η οποιαδήποτε παρέμβαση θα αφορά τον λεγόμενο σκληρό πυρήνα του αυτοδιοίκητου. Στις προχθεσινές δηλώσεις ο υφυπουργός αθλητισμού είπα ότι ολιστική Μελέτη αφορά και το εκλογικό σύστημα της ΕΠΟ όμως πηγές από την ομοσπονδία αναφέρουν το ακριβώς αντίθετο και δεν ανησυχούν.

Δεύτερον όπως φάνηκε από όσα είπε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τ. Αγραφιώτης στην συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ Ολυμπιακός επικαλούμενος το σκεπτικό του ειρηνοδίκη που δεν ενέκρινε τη σχετική αλλαγές στο καταστατικό της ΕΠΟ θεωρεί ότι οι εκλογές πρέπει να γίνουν τον Αύγουστο του 2021 και όχι το Νοέμβριο του 2020επειδή τότε ολοκληρώνει τη θητεία της τωρινής διοίκησης.

Με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός, ο αντιπρόεδρός του και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, και η ΕΠΣ Πειραιά προσέφυγαν στο διαιτητικό δικαστήριο ( η προσφυγή απορρίφθηκε ) δεν αποκλείεται είτε αυτοί που προσέφυγαν, είτε άλλοι, πείτε στο διαιτητικό δικαστήριο είτε αλλού, να υπάρξει προσφυγή με στόχο την ακύρωση των εκλογών.

Τρίτον, ένα μήνα πριν τις εκλογές δεν έχει γίνει γνωστό ποιος η ποιοι θα διεκδικήσουν την προεδρία και ποιοι θα είναι υποψήφιοι για τις υπόλοιπες θέσεις εκτελεστικής επιτροπής.Ίσως αυτό να οφείλεται στο ότι δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα δύο προηγούμενα, όπως και να έχει αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές άρχισε και σύντομα θα δοθούν απαντήσεις σε όλα όσα μέχρι στιγμής αποτελούν ερωτήματα.

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button