Ποδόσφαιρο

Η μελωδία του “Άρης όπως παλιά” σήμα κατατεθέν της Αούστρια Βιέννης (VIDEOS)

Στην Αυστρία είχαν ακούσει οι κιτρινόμαυροι το κομμάτι “zombie nation” που αποτελεί έμπνευση για το σύνθημα “Άρης όπως παλιά”

Συγκεκριμένα η Αούστρια Βιέννης έχει εδώ και χρόνια την μελωδία από το κομμάτι “zombie nation” ως το ηχητικό που παίζει στο γήπεδο της αφού η ίδια έχει πετύχει γκολ.

Μάλιστα ο Άρης είχε έρθει σε επαφή με το συγκεκριμένο “έθιμο” το 2010, όταν είχε αγωνιστή στην Βιέννη για τα προκριματικά του Europa League.

Τότε είχε ακούσει αυτό το soundtrack την στιγμή της ισοφάρισης τον γηπεδούχων, σε ένα γκολ που πάντως δεν είχε πληγώσει την ομάδα του Κούπερ, που πέρασε πολύ εύκολα στον επόμενο γύρο.

Δείτε στο 8:35:

Το κομμάτι αυτό είχε αρχικά κάνει την “αθλητική” σε αγώνες του NHL του εμφάνιση στην Αμερική, έως ότου αποφασίσει να το υιοθετήσει η ομάδα της Αούστρια.

Είναι πάντως σύνηθες φαινόμενο σε όλη την Ευρώπη να υπάρχει μια συγκεκριμένα μελωδία κάθε φορά που η γηπεδούχος ομάδα πετυχαίνει γκολ.

Παρακάτω στο 1:35 του βίντεο που ακολουθεί δείτε μια ακόμη αποτύπωση του τι ακριβώς γίνεται στο γήπεδο της Αούστρια.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button