Ποδόσφαιρο

Η λεπτομέρεια με το χορτάρι!

Τι ζήτησε ο Χερμάν Μπούργος από τους υπεύθυνους του γηπέδου του Σοχάου, όπου ο Άρης κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Αυστρία-Αποστολή: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΣΣΑΝΛΗΣ

Μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής απογευματινής προπόνησης των κιτρινόμαυρων, ο Αργεντινός τεχνικός μαζί με τον γυμναστή, Αλφάνο, επιθεώρησαν εκ νέου τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου όπου κάνει ο Άρης τις προπονήσεις. Παρότι αυτός είναι σε εξαιρετική κατάσταση, είδαν κάποια σημεία όπου το χορτάρι είναι ψηλότερο απ’ ότι πρέπει και ζήτησαν από τους υπεύθυνους του γηπέδου να το κουρέψουν.

Αυτό θα γίνει πριν το αυριανό (01/07) φιλικό με το Αμβούργο, για να είναι όπως απαιτείται, ενώ μην ξεχνάμε ότι και το δεύτερο φιλικό του ο Άρης στην Αυστρία, κόντρα στη Γάνδη, θα το δώσει στο γήπεδο του Σοχάου. Ο Χερμάν Μπούργος δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια, θέλοντας να δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες δουλειάς για τους ποδοσφαιριστές του.

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button