ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Η Λίβερπουλ απλά δεν χάνει και… καλπάζει προς τον τίτλο! (video)

Άλλη μία νίκη κατέκτησε η Λίβερπουλ καθώς το γκολ του Μανέ από το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για να κάμψει της αντίσταση της Γουλβς, με 1-0, στο “Άνφιλντ”, για την 20η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος, και να διατηρηθεί στην κορυφή, στο +13 από την δεύτερη Λέστερ και αήττητη.

Την τρελή της πορεία προς την κατάκτηση του τίτλου συνέχισε η Λίβερπουλ που επικράτησε της Γουλβσ με 1-0 στο “Άνφιλντ” για την 20η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος. Οι “κόκκινοι” πίεσαν από την αρχή του ματς ψάχνοντας το γκολ και τελικά ευτύχησαν να το βρουν λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 24′ με τον Μανέ.

Η Γουλβς ισοφάρισε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους αλλά το γκολ του Πέδρο Νέτο ακυρώθηκε μέσω VAR ως οφσάιντ, αφού ο άσος των “λύκων” ήταν λίγα χιλιοστά εκτεθειμένος. Οι φιλοξενούμενοι πάντως δεν τα παράτησαν και στο δεύτερο ημίχρονο πίεσαν τη Λίβερπουλ που επέδειξε μεγάλη χαλαρότητα και στα τελευταία 15 λεπτά παραλίγο να το πληρώσει αλλά κάτι ο “φύλακας άγγελος” Άλισον κάτι η οι κακές επιλογές των παικτών της Γουλβς στην τελική προσπάθεια, το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Η Λίβερπουλ συνεχίζει έτσι να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος όντας στο +13 από την 2η Λέστερ χωρίς να έχει γνωρίσει ακόμα την ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ έχει και ένα ματς λιγότερο. Στον αντίποδα οι “λύκοι” βρίσκονται στην 8η θέση της βαθμολογίας στο -1 από Τότεναμ, Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button