Απόψεις

Η ενημέρωση και η ψυχαγωγία των Αρειανών και ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

Από την πρώτη ημέρα της γέννησης του αγαπημένου μας ραδιοφώνου φιλοδοξούσαμε (κρυφά μέσα στην ψυχή μας στα πολύ δύσκολα χρόνια της Γ εθνικής) να του δώσουμε μία διαφορετική εικόνα, μία διαφορετική ταυτότητα από τα καθιερωμένα ραδιόφωνα της πόλης.

Η αποδοχή από ακροατές εκτός οπαδικών προτιμήσεων μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη για την συνέχεια.

Το Yellow Radio, όπως λέει κι ένα από τα πολλά «μότο» του, είναι το μοναδικό ραδιόφωνο στον πλανήτη γη που εκπέμπει Άρη! Είναι το ραδιόφωνο των Αρειανών, που δίνει καθημερινά την πολύωρη μάχη για την σωστή και έγκυρη ενημέρωση, αλλά και την ψυχαγωγία του, με τις μουσικές επιλογές στις ώρες που δεν εκπέμπει «ζωντανό πρόγραμμα».

Στόχος του ήταν, είναι και θα είναι να καλύπτει ενημερωτικά και ψυχαγωγικά τους Αρειανούς, αλλά και γιατί όχι και όλους τους φιλάθλους και όπως φαίνεται τα έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό.

Πέρα από το ενημερωτικό «κυρίως μενού», το Yellow Radio δίνει μεγάλη βαρύτητα και στις μουσικές επιλογές, με την αποδοχή των ακροατών να είναι μεγάλη, όπως καταγράφουν και τα μηνύματα που στέλνουν.

Το Yellow Radio αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συμπαράσταση, στήριξη και αποδοχή και υπόσχεται να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να παίζει «μπάλα» και στο γήπεδο της ενημέρωσης και σε αυτό της ψυχαγωγίας!

Συνεχίζουμε…!!!!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button