Ποδόσφαιρο

Η ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου

Η μερική ελληνοποίηση είναι ένας από τους στόχους που έθεσε ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα ενόψει της νέας σεζόν, σε μία προσπάθεια που δεν είναι σίγουρο ότι θα υλοποιηθεί άμεσα.

Ο Άρης θέλει να προθέσει περισσότερους Έλληνες στο ρόστερ του, όχι όμως απλά για να το κάνει, καθώς θέλει να πάρει Έλληνες που θα κρίνει ότι μπορούν να έχουν ρόλο στο ροτέισον ή έστω εξελίξιμους που σταδιακά θα μπουν στην ομάδα.

Ο Χρυσόπουλος εντάσσεται σε αυτό το πλαίσιο -είναι δικό του περιουσιακό στοιχείο άλλωστε- και παράλληλα όλο αυτό το διάστημα ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα με τους ανθρώπους της ομάδας έχουν τσεκάρει επιλογές από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό.

loading...

Ο Κροάτης έκανε λόγο για δύο Έλληνες με τους οποίους είναι σε επαφές και δεν αποκλείεται τουλάχιστον ο ένας από τους δύο να προέρχεται από την αγορά του εξωτερικού.

Φυσικά το πρότζεκτ της ελληνοποίησης δεν γίνεται μέσα σε ένα καλοκαίρι ή ακόμα και σε δύο μεταγραφικές περιόδους. Θέλει χρόνο, αλλά και μία βάση, την οποία ο Άρης θα προσπαθήσει βάλει το καλοκαίρι και τον επόμενο χειμώνα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button