Ποδόσφαιρο

Η ενίσχυση στα “φτερά”

Από τις θέσεις που χρήζουν άμεσης ενίσχυσης και αποτελούν προτεραιότητα για τον Άρη της επόμενης σεζόν είναι τα εξτρέμ, όπου απαιτούνται τουλάχιστον δύο κινήσεις, με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Η ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης παραμένει μεταξύ των προτεραιοτήτων που έχουν θέσει οι άνθρωποι του Άρη και με στόχο να κάνουν τουλάχιστον μία κίνηση σχετικά άμεσα, λόγω των ελλείψεων που υπάρχουν.

Πάλμα, Ματέο και Χριστοδουλόπουλος (σε αναμονή για την υπογραφή νέου συμβολαίου) είναι οι μοναδικές επιλογές στο ρόστερ αυτή τη στιγμή, με τους κιτριονόμαυρους να συνεχίζουν τις κινήσεις του για δύο σίγουρες προσθήκες και έχοντας ήδη ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις που ταιριάζουν στα κριτήριά του.

Μία σημαντική λεπτομέρεια από την άλλη είναι ότι πλην του Λάζαρου, δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη και η παραμονή του Πάλμα, αλλά ούτε ακόμη και εκείνη του Γκαρσία.

Ο πρώτος είναι πιθανό να πωληθεί. Ο δεύτερος από την άλλη μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, οπότε στο ενδεχόμενη πρότασης από άλλη ομάδα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και με αυτόν.

Ο Άρης έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του αυτά τα δύο ενδεχόμενα και κυρίως αυτό που περιλαμβάνει την πώληση του Ονδουριανού, ωστόσο για την ώρα ασχολείται για να καλύψει τα υπάρχοντα κενά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button