Ποδόσφαιρο

Η… εθνική Καζακστάν με 15 ματς στα πόδια της: Αυτή είναι η Αστάνα

Η κορυφαία ομάδα του Καζακστάν την τελευταία δεκαετία ενδέχεται να βρεθεί στον δρόμο του Άρη.

Με μόλις 12 χρόνια ζωής η Αστάνα έχει καταφέρει να κάνει το όνομα της γνωστό στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Φέτος θέλει να βρεθεί σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσής για τρίτη φορά την τελευταία τετραετία.

Πρόκειται για μία ομάδα που θυμίζει… την εθνική Καζακστάν. Έχει εννέα παίκτες με συμμετοχές στην εθνική αδρών της χώρας, ενώ ούτε ένας Καζάκος στο ρόστερ της δεν έχει μείνει χωρίς συμμετοχή στις μικρές ηλικίες.

Πάντως το contrast είναι ότι στηρίζεται σε έναν Ρώσο και έναν Κροάτη. Τον προπονητή της εδώ και (σχεδόν) μία διετία Andrey Tikhonov που επιλέχθηκε από την Αστάνα μετά από μία καλή διετία στην Σαμάρα, αλλά και τον Marin Tomasov. Ο τελευταίος είναι ο παίκτης που μετράει 11 γκολ και 12 ασίστ στην φετινή σεζόν.

Λέμε φετινή σεζόν καθώς το πρωτάθλημα του Καζακστάν βρίσκεται στην 15η αγωνιστική, με την Αστάνα να είναι στην κορυφή του με 35 βαθμούς.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button