Ποδόσφαιρο

Η δωρεά του VIP διαρκείας στον κ. Στυλιανό και το συγκινητικό μήνυμά του (photo)

Την καλύτερη επιβράβευση στον πιστό φίλαθλο του Άρη έκαναν οι «κιτρινόμαυροι» που δώρισαν ένα εισιτήριο διαρκείας στα VIP του «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ τα λόγια του κ. Στυλιανού απλά συγκινούν.

Διαβάστε το συγκινητικό μήνυμα της ΠΑΕ και τα λόγια του κ. Στυλιανού:

«Ο ΑΡΗΣ είναι ο φάρος της ζωής του. Ο μεγάλος έρωτάς του, το αναπόσπαστο κομμάτι του ταλαιπωρημένου οργανισμού του.

Με περίσσεια αυταπάρνηση, βαστώντας τον ιατρικό εξοπλισμό υποστήριξης του αναπνευστικού συστήματoς (σ.σ. φορητό δοχείο υγρού οξυγόνου) κι έχοντας υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά, το Κλεάνθης Βικελίδης είναι το σπίτι του.

Εκεί… φτερουγίζει η ψυχή του, νιώθει να αναδεικνύονται τα πιο ευχάριστα συναισθήματά του.
Η περίπτωσή του κ. Στυλιανού Μητσίογλου έγινε γνωστή μέσα από την ανθρώπινη περιέργεια, ίσως και τον θαυμασμό. Μια ερασιτεχνική λήψη από έναν άλλον φίλαθλο του ΑΡΗ, ο οποίος καθόταν ακριβώς πίσω του, στη Θύρα 1.

Η εικόνα ενός ανθρώπου να κουβαλάει μαζί του τον ιατρικό εξοπλισμό, που τον κρατάει στη ζωή, να μη το βάζει κάτω και να παραμένει πιστός στα τσιμέντα του θρυλικού Χαριλάου, προφανώς τον εντυπωσίασε και τον οδήγησε στη δημοσιοποίηση αυτής της εικόνας.

Συγκίνηση; Μάλλον κάτι σπουδαιότερο. Είναι το ζωντανό παράδειγμα πίστης, αγάπης και αφοσίωσης στην ομάδα μας.

Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ήταν να του παρέχει τις καλύτερες δυνατόν συνθήκες για να παρακολουθεί τα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας από εδώ και πέρα.

Έτσι, σήμερα, ο κ. Μητσίογλου βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και παρέλαβε το VIP διαρκείας που του προσφέραμε από τον υπεύθυνο Επικοινωνίας, Παντελή Ζουμπούλη.

«Ο ΑΡΗΣ είναι η αγάπη μου. Έρχομαι στο γήπεδο από τότε που το γήπεδο ήταν ακόμη χωμάτινο. Δεν είχαν χτιστεί ακόμη οι περισσότερες θύρες του γηπέδου», θυμάται με συγκίνηση, μιλώντας στο arisfc.com.gr και πρόσθεσε:

«Ο γιος μου έχει διαρκείας στη Θύρα 1 και η εγγονή μου πηγαίνει στο κολυμβητικό τμήμα του Συλλόγου. Όλη η οικογένεια είμαστε ΑΡΗΣ, δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά».

Θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο, ο κ. Μητσίογλου δεν είχε ενδοιασμούς: «Αγαπάμε τον ΑΡΗ χωρίς όρους και δίχως ανταλλάγματα. Μόνο έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε και μόνο έτσι θα βοηθήσουμε την ομάδα να φτάσει σε μεγαλύτερες κατακτήσεις. Ακούω μερικούς λένε… “να δώσουμε 1 εκατομμύριο να πάρουμε τον τάδε παίκτη…”. Τι είναι το εκατομμύριο; Εμείς δεν ξέρουμε καλά-καλά πως γράφεται… Τέτοια κριτική δεν βοηθάει την ομάδα. Ο πρόεδρος ήρθε πριν από μερικά χρόνια στην ομάδα και έκανε πράξη όσα υποσχέθηκε. Πρέπει και εμείς να τον στηρίξουμε για να πάμε όλοι μαζί τον ΑΡΗ ακόμη πιο ψηλά».

Κλείνοντας αυτήν την σύντομη κουβέντα που είχαμε, ο κ. Μητσίογλου αισθάνθηκε την ανάγκη να… «ευχαριστήσω τον κ. Καρυπίδη για την χειρονομία του. Με συγκίνησε. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και στον ίδιο…»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button