Ερασιτέχνης

Η Δράση του Α.Σ. Άρης στις Σέρρες

Αρκετοί φίλοι του Άρη από τις Σέρρες είτε εγγράφηκαν στον Α.Σ. είτε ανανέωσαν τις συνδρομές τους.

Αναλυτικά:

Η δράση του Α.Σ. ΑΡΗΣ για την εγγραφή νέων μελών και ανανέωση συνδρομών, αλλά και για τη διάδοση της ιδέας του συλλόγου και εκτός Θεσσαλονίκης, συνεχίστηκε στις Σέρρες.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Α.Σ. ΑΡΗΣ με τα μέλη του, Χρήστος Βλάχος, βρέθηκε στις Σέρρες, με την ευκαιρία του, νικηφόρου, αγώνα της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών κόντρα στον Πανσερραϊκό, με στόχο να έρθουν οι φίλοι του ΑΡΗ στην πόλη και τα γειτονικά μέρη πιο κοντά στο σύλλογο και δη στον θεματοφύλακά του.

Η παρουσία του εκπροσώπου του ΑΡΗ ήταν λίαν επιτυχημένη, αφού πολλοί φίλοι του συλλόγου έκαναν εγγραφή αλλά και ανανέωσαν τη συνδρομή τους στον Α.Σ., ο οποίος ευχαριστεί το “ARIS Serres Club” για την ανταπόκρισή του.

Η δράση του Ερασιτέχνη ΑΡΗ και εκτός Θεσσαλονίκης θα συνεχιστεί στην Πάτρα, με την ευκαιρία του αγώνα της ομάδας Μπάσκετ του ΑΡΗ με τον Προμηθέα, το Σάββατο 28/12/19. Εκεί οι φίλοι του ΑΡΗ, όχι μόνο από την Πάτρα, αλλά γενικότερα από την Πελοπόννησο, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στη «μάνα» του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 14:30, συνεχίζονται οι εγγραφές μελών και οι ανανεώσεις συνδρομών στον Α.Σ. ΑΡΗΣ, στα γραφεία του Ερασιτέχνη επί της Οδού Παπαναστασίου. Υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής νέων μελών ή ανανεώσεων συνδρομών και τις απογευματινές ώρες, κατόπιν συνεννόησης με τον Χρήστο Βλάχο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button