ΜπάσκετΠοδόσφαιρο

Η «Γράπα και Μεζές», το στέκι της ανατολικής Θεσσαλονίκης με την ελληνική, μεσογειακή κουζίνα επέστρεψε!

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο ιδιοκτήτης του «Γράπα και Μεζές», Αστέρης Σακελλαρίου.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το εξάμηνο που ήταν κλειστή η εστίαση:

Ήταν πολύ δύσκολα. Ωστόσο, πάντα πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Υπήρχαν ζημίες. Με «νύχια και με δόντια» κρατηθήκαμε.

Για το αν υπήρξε βοήθεια από το κράτος:

Επειδή πολλά ακούγονται επ’ αυτού, βοήθεια υπήρξε. Καλύφθηκε ένα μέρος των ζημιών. Ήταν ευπρόσδεκτη φυσικά. Κάποια ζητήματα διακανονίστηκαν. Επιτρέψτε μου να ευχαριστήσουμε και τους προμηθευτές, γιατί βοήθησαν και αυτοί που μας πίστωσαν.

Για το μαγαζί:

Είμαστε Μαρία Κάλλας 29 περιοχή Ποσειδωνίου, μας ξέρει ο κόσμος!

Στο μαγαζί έχουμε ελληνική, μεσογειακή κουζίνα. Έχουμε θαλασσινά, καλαμαράκια, χταποδάκια, αλίπαστα, όπως και κρεατικά! Και φυσικά απεριόριστη γράπα, από την Αριδαία!

Το διάστημα που ήμασταν κλειστοί ήταν μία παράνοια! Υπήρχε δυσκολία και αβεβαιότητα, αλλά μας κράτησε ζωντανούς η προσδοκία. Αλλά πέρασε, τελείωσε. Προχωράμε μπροστά τώρα.

Για τη σχέση που έχει με τον ηθοποιό, Άκη Σακελλαρίου:

Είμαστε πρώτα ξαδέρφια με τον Άκη. Οι πατεράδες μας είναι αδέρφια. Οι οικογένειά μας είναι κιτρινόμαυρη πολλές δεκαετίες. Είμαστε Αρειανό τζάκι! Από πάντα στηρίζαμε στα «τσιμέντα», από το 1946 που πήραμε το πρωτάθλημα. Ο Άρης μας κράτησε το διάστημα που ήμασταν κλειστοί!

Για τον φετινό Άρη:

Ο Άρης πάει πολύ καλά. Όλοι να στηρίξουμε την ομάδα. Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο μέσα στην χρονιά. Δεδομένου και του χαμηλού μπάτζετ, η ομάδα ήταν άψογη. Και υπάρχει και συνέχεια.

Ενώ συμπλήρωσε:

Δουλεύουμε στο 35-40% της χωρητικότητας του μαγαζιού. Είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε μεγάλη αυλή. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον Δήμο. Είναι πολύ συνεργάσιμοι. Μέρα με την μέρα λύνονται τα προβλήματα και πάμε καλύτερα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button