Ποδόσφαιρο

Η Γιουνάιτεντ δεν πήρε ούτε ένα ματς στο πρωτάθλημα χωρίς τον Ρονάλντο!

Αν ορισμένοι ακόμα θεωρούν πως… περισσεύει στη Γιουνάιτεντ της νέας εποχής, τότε το γεγονός πως η ομάδα του Μάντσεστερ δεν πήρε ούτε μια νίκη δίχως τον Κριστιάνο Ρονάλντο φέτος στο πρωτάθλημα, ίσως να τους αλλάξει άποψη!

Ο CR7 επέστρεψε φέτος στο αγαπημένο του «Ολντ Τράφορντ», όμως, η σεζόν είναι αποτυχημένη. Κανένας τίτλος για 5η διαδοχική χρονιά, απώλεια της τετράδας, κακό ποδόσφαιρο, απογοήτευση, αλλαγή προπονητή μεσούσης της περιόδου με τον Σόλσκιερ ν’ αποχωρεί και τον Ράνγκνικ να… μην γνωρίζει που πατάει και που βρίσκεται.

Και τώρα, ο Έρικ Τεν Χαγκ που εμφανίζεται… δύσκολος σε ό,τι αφορά στην παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σε όσα παιχνίδια δεν κατάφερε ν’ αγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα είδε τους συμπαίκτες του να μην καταφέρνουν να πάρουν ούτε μια νίκη!

Φυσικά εκείνο το αποτέλεσμα που δεν τον ένοιαζε καθόλου ήταν το 4-0 από τη Λίβερπουλ, αφού ήταν η περίοδος όπου πενθούσε για τον χαμό του μικρούλη από τα νεογέννητα δίδυμα που περίμενε με την Χεορχίνα.

Η Premier League της σεζόν 2021-2022 ολοκληρώθηκε με τους «κόκκινους διαβόλους» να φεύγουν με σκυμμένο το κεφάλι και από το Selhurst Park με το 1-0 από την Κρίσταλ Πάλας, σε ματς που… δεν ήταν παρών ο Κριστιάνο.

Και όταν ο CR7 δεν αγωνίζεται, τα αποτελέσματα είναι τα παρακάτω:

Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ 1-1

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-0

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button