Γενικά

Η βραβευμένη start up bubbllz είναι η ελληνική εκπρόσωπος στους finalists του Tech Challenge της Euroleague

Ανακοινώθηκαν από την Euroleague οι finalists του Euroleague Tech Challenge Week το οποίο θα  πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη από 19-23 Μαρτίου 2018.

Ανάμεσα στις 62 προτάσεις που υποβλήθηκαν από 17 χώρες, με αντικείμενο την καινοτομία στον αθλητισμό, η Ελληνική βραβευμένη startup bubbllz, κατάφερε να βάλει «τρίποντο» και να επιλεγεί στους finalists του διαγωνισμού. Στην Βαρκελώνη, η bubbllz θα «παίξει» στα τελικά με βάση την πρόταση της  σχετικά με το Augmented Reality Content (Επαυξημένη Πραγματικότητα) και την χρήση του στο Sports Marketing και στα Social Media.

Λίγα λόγια για την Bubbllz.  

Η Bubbllz ανταμείβει τα social post των χρηστών της!

Η bubbllz είναι  μια ελληνική startup, η οποία έχει βραβευτεί με το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας 2016 και έχει μέτοχο την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος Α.Ε μέσω του NBG Business Seeds. Έχει πραγματοποιήσει ήδη το soft launch της και  βρίσκεται στην αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Για πρώτη φορά μία startup δίνει πραγματική και μετρήσιμη αξία στα post των χρηστών. Οι χρήστες μοιράζονται φωτογραφίες στα social media σχετικά με τις αγορές/επιλογές τους, όπως ένα ρούχο που μόλις πήραν, ένα απολαυστικό πιάτο φαγητό , selfie με φίλους σε ένα μπαρ, μία φωτογραφία από το γήπεδο κλπ. Με επίκεντρο τον ίδιο τον χρήστη, σκοπός της εφαρμογής είναι να ανταμείβει αυτά τα καθημερινά post των χρηστών με μοναδικές προσφορές, διαγωνισμούς και εκπτώσεις!

Η εφαρμογή διατίθεται ήδη για Android και iOS συσκευές και είναι δωρεάν.

Μάθε περισσότερα στο www.bubbllz.com

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button