Ποδόσφαιρο

Η αποχώρηση του Ροντρίγκες και η προσωπική του επιθυμία για επιστροφή στην Ονδούρα

Ο Έντουιν Ροντρίγκες, αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Άρη, με τον Ονδουριανό ποδοσφαιριστή να μην καταφέρνει να δείξει τις ικανότητές του.

Στο πρώτο του βήμα στην Ευρώπη, ο Έντουιν Ροντρίγκες παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Λουίς Πάλμα, δεν κατάφερε να αποδώσει όπως ο συμπατριώτης του στον Άρη.

Συναντώντας εμπόδια πρώτα με την πληθώρα των μη κοινοτικών ποδοσφαιριστών στο ρόστερ και έπειτα με την πληθώρα στα εξτρέμ, ο Ροντρίγκες αγωνίστηκε μόλις 54 λεπτά με τη φανέλα του Άρη, με τον δανεισμό του από την Ολίμπια να διακόπτεται.

Παρά τα λόγια και τις συμβουλές που δεχόταν ο ίδιος από ανθρώπους της ομάδας της Ολίμπια, αλλά και του στενού του περίγυρου, ο Έντουιν προτίμησε ο ίδιος να γυρίσει στην Ονδούρα, μιας και ήθελε να αγωνίζεται περισσότερο.

Πολλοί συμπατριώτες του χάρηκαν με την επιστροφή του στην ομάδα της Ολίμπια αλλά οι πιο…νοήμονες καταλαβαίνουν πως η επιστροφή από την Ευρώπη χωρίς ούτε να συμπληρώσει μια ώρα αγώνα, μόνο καλό δεν είναι για την καριέρα του.

Ο Ροντρίγκες μάλιστα, προτάθηκε και σε άλλες ελληνικές ομάδες, μεταξύ αυτών και ο Λεβαδειακός, στην οποία αγωνίζεται και ο συμπατριώτης του ο Μεχία, με την περίπτωση όμως να μην προχωρά.

Γιώργος Σιδερίδης

Σπουδαστής Αθλητικής Δημοσιογραφίας. Το Yellow Radio FM 101.7 ήταν το πρώτο Μέσο το οποίο του έδωσε την ευκαιρία να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. «Παθιασμένος» με τις μεταγραφές στο ποδόσφαιρο, είναι μέλος της οικογένειας του Yellow εδώ και 2 χρόνια.
Back to top button