Ερασιτέχνης

Η αποχαιρετιστήρια δήλωση του Ευθύμη Πιπελίδη

Ο πρώην -πλέον- προπονητής της ομάδας χάντμπολ του Άρη ευχαρίστησε τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα του όπως και τις παίκτριες της ομάδας ενώ μίλησε και για τα πρακτικά προβλήματα που αντιμετώπισαν οι κιτρινόμαυρες.

Αναλυτικά

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Α.Σ. ΑΡΗ και ιδιαιτέρως τον κύριο Ευάγγελο Αγγελούση για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου ακόμη μια φορά και μου ανέθεσαν τις τύχες της ομάδας. Ανέλαβα το γυναικείο τμήμα του συλλόγου την περσινή σεζόν στην Α2 εθνική κατηγορία. Οι προοπτικές και οι στόχοι επετεύχθησαν και η ομάδα προβιβάστηκε στην Α1. Επόμενος στόχος της ομάδας ασφαλώς και ήταν η παραμονή στη μεγάλη κατηγορία και με τον καιρό η καθιέρωσή της στα μεγάλα σαλόνια. Η συνεργασία μας ήταν άριστη υπερνικώντας σοβαρά προβλήματα λειτουργικής φύσεως όπως π.χ. πως ήταν η μόνη ομάδα στην Α1, η οποία είχε ΜΟΝΟ μισό γήπεδο για να προπονηθεί. Οι αθλήτριές μας, όμως, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την επίτευξη του στόχου και τις ευχαριστώ πολύ για την προσπάθεια τους. Προσωπικοί λόγοι, όμως, που είναι επάνω από τα «θέλω» μου καθιστούν αδύνατη τη συνέχιση της συνεργασίας μας. Αποχωρώ με ήσυχη την συνείδησή μου, νιώθοντας πως έπραξα το καθήκον μου με πλήρη ευσυνειδησία και ακεραιότητα, με μοναδικό γνώμονα ΠΡΩΤΑ το καλό των αθλητριών και μετά του συνόλου. Εύχομαι στις αθλήτριες υγεία και πρόοδο, σε αυτές και στις οικογένειες τους. Κλείνοντας νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω ακόμη μια φορά τον κ. Αγγελούση, ο οποίος είναι ο δημιουργός αυτής της ομάδας, την αθλήτρια και συνεργάτιδα μου Αθηνά Αλεξιάδου, όπως επίσης και τους κ.κ. Κωνσταντίνο Κουράκο, Τάσο Οικονόμου, Γιώργο Ανδρεάδη και Χάρη Παπαδόπουλο».

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button