Ποδόσφαιρο

Η αποστολή του Ατρομήτου ενόψει Άρη και οι απουσίες για τον Παντελίδη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου με τον Σάββα Παντελίδη να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας του για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Άρη (28/2, 15:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Με την προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το ματς της 24ης αγωνιστικής της Super League Interwetten με αντίπαλο τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή.

Την αποτελούν οι εξής 22 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Θεοδωράκης, Αγκάγιεφ, Γκαλβάο, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Τομάσεβιτς, Μανούσος, Νάτσος, Αθανασίου, Νταβιώτης, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Στρούγγης, Χαρίσης, Μουνίθ, Γκάλο, Γούτας, Μάτιτς, Σάλτας, Οικονομίδης και Εντομβόνγι.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Γιαννιώτης που ανεβάζει ρυθμούς, ο Κιβρακίδης που είχε λάβει μέρος μόνο σε μια ολόκληρη προπόνηση και κρίθηκε ανέτοιμος, ο Μαυρομμάτης που περνάει μια ίωση και το Σαββατοκύριακο θα περάσει από εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο και ο Σάλομον που θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών. Οι υπόλοιποι που έμειναν εκτός αποστολής είναι για λόγους τακτικής.

Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα αναχώρησε για το αεροδρόμιο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Όλοι όσοι δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν αύριο το πρωί».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button