ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ανακοίνωση Βασιλειάδη για την απαγόρευση σκάνδαλο

Ο Υφυπουργός, Γιώργος Βασιλειάδης απαγόρευσε την μετακίνηση των φίλων του Άρη έστω και μεμονωμένα.

Το Υφυπουργείο θέτει θέμα ονομαστικών εισιτηρίων κάτι που δεν έχει γίνει σε κανένα άλλο γήπεδο φέτος που φιλοξένησε οπαδούς άλλης ομάδας. Την ίδια ώρα ο ΟΦΗ δίνει λόγο Black Friday εισιτήρια 1+1 δώρο.Σε αυτήν την περίπτωση τα ”δωράκια” είναι ονομαστικά;

Δύο μέτρα και δύο σταθμά ξεκάθαρα, καθώς περιμένουμε με μεγάλη… αγωνία να δούμε αν θα συμβεί και σε άλλο γήπεδο της χώρας ή και στο ίδιο ακόμα, το οποίο φιλοξένησε και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Η απόφαση αναφέρει:

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. – Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 25-11-2018 και ώρα 19:30 στο γήπεδο «Θ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ», για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4326/2015 και των διατάξεων του άρθρου 66 παρ. 3 του Ν.4410/2016, με τις οποίες επήλθε εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Συστήματος για την έκδοση, διάθεση και έλεγχο της διακίνησης των ονομαστικών/αριθμημένων εισιτηρίων σε αγώνες του επαγγελματικού αθλητισμού, καθίσταται σαφές ότι δεν μπορούν να ζητούνται ομαδικά εισιτήρια από τις Α.Α.Ε. ή τα Τ.Α.Α. δεδομένου ότι τα εισιτήρια εκδίδονται πάντοτε αριθμημένα και ονομαστικά με τον αριθμό του εισιτηρίου να αντιστοιχεί σε μία θέση καθήμενου θεατή.

Ετικέτες

Yellow News

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close