Ποδόσφαιρο

Η αναβολή είναι το παιχνίδι που θέλει να παίξει η ΑΕΚ…

Τα πάντα για να μην παίξει με τον Άρη αυτό το Σαββατοκύριακο θα κάνει η ΑΕΚ.

Στην ΑΕΚ βλέποντας τα μέτρα που υπάρχουν στην Θεσσαλονίκη και την σύγχυση που επικρατεί βλέπουν με καλό μάτι την πιθανότητα να κερδίσουν μια αναβολή, να κερδίσουν χρόνο αλλά και ξεκούραση.

Αυτήν την στιγμή η ομάδα της Αθήνας είναι σε δύσκολη κατάσταση. Έχει εκτός βασικότατους παίκτες (Μπακάκης, Γκαρσία) ενώ και ο Σιμόες είναι ερωτηματικό το αν θα καταφέρει να αγωνιστεί.

Πολύ πιθανό είναι να είναι εκτός και ο προπονητής του, Μάσιμο Καρέρα που σήμερα δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στην Ουκρανία.

Σε όλα αυτά προστίθεται η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια αλλά και η απογοήτευση από τα (κατά κύριο λόγο) αρνητικά αποτελέσματα.

Τέλος στην εξίσωση μπαίνει το πολύ δύσκολο ταξίδι στην Ουκρανία με την ΑΕΚ να δυσκολεύεται στο να βρει τον τρόπο της επιστροφής της σε ένα ταξίδι που αναμένεται… οδύσσεια.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio 92,8'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button