Μπάσκετ

Η αγορά βλέπει τον Άρη διαφορετικά και αυτό αποδείχθηκε (και) από τη μεταγραφή του Γκάλινατ

Οι άνθρωποι του μπάσκετ δεν βλέπουν τον Άρη με τον ίδιο τρόπο που το έκαναν πριν από κάποια χρόνια.

Το YellowRadio.gr επικοινώνησε με τον ατζέντη Φώτη Γεωργόπουλο που δουλεύει σε μία από τις κορυφαίες εταιρίες στην Ευρώπη και εκπροσωπεί τον Γκάλινατ, προκειμένου να μιλήσει για τη συμφωνία του Άρη με τον Αμερικανό.

Εκείνος στάθηκε στο πόσο έχει αλλάξει η εικόνα του Άρη αυτά τα χρόνια και σχολίασε ότι πλέον η εταιρία στην οποία εργάζεται έχει και θα συνεχίσει να έχει μία πολύ καλή συνεργασία με τους κιτρινόμαυρους, πράγμα που αποδίδεται σε μεγάλο βαθμό στον Αχιλλέα Ρουσιαμάνη, στην φερεγγυότητα που υπάρχει και την σωστή επικοινωνία με την ομάδα. Ακόμη, θετική εντύπωση υπάρχει και για τον Γιάννη Καστρίτη.

Η αλήθεια είναι ότι πέρασαν χρόνια στα οποία ο Άρης στην αγορά είχε ένα «κακό» όνομα για ευνόητους λόγους. Πλέον αυτό έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό.

Ακόμη ο κ.Γεωργόπουλος μας επιβεβαίωσε ότι ο Γκάλινατ είχε προτάσεις οικονομικά καλύτερες από τον Άρη, αλλά προτίμησε να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Σημαντικό ρόλο έπαιξε για αυτό ότι ο Άρης παίζει στο Eurocup, το ότι στον ίδιο άρεσε η ιδέα να παραμείνει στην Ελλάδα, αλλά και οι θετικές πληροφορίες που πήρε από τους εκπροσώπους του αλλά και συναδέλφους του για την ομάδα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button