ΑΠΟΨΕΙΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ήττα από την Φορτούνα κρύβει πολλά οφέλη

Πρώτος φιλικός αγώνας της χρονιάς και ο Άρης μπήκε με το αριστερό, ίσως με το… πολύ αριστερό μιας που η πεντάρα ‘έκατσε” άσχημα μέσα μας. 

Η ήττα με 5-1 όσο δικαιολογημένο – ως έναν βαθμό – θυμό βγάζει, θα λειτουργήσει σίγουρα προς όφελος για την ομάδα.

Το κλίμα στην ομάδα ήταν χαλαρό. Αρκετά χαλαρό. Λίγο οι – λογικές – χαρές των αφίξεων μεταγραφικά, λίγο η καλή εντύπωση από την καλή χρονιά, έβγαλαν στην ομάδα καλή διάθεση. Αποδείχθηκε πως ήταν υπερβολικά καλή η διάθεση και αυτό πρέπει να κοπεί.

Δεν είπαμε οι παίκτες να είναι με τα κεφάλια κάτω, αλλά η σοβαρότητα και η συγκέντρωση είναι δύο στοιχεία σημαντικά για κάθε ομάδα που χάνονται εύκολα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Οι ήττες που δεν έχουν βαθμολογική ζημιά βοηθούν την ομάδα να συνειδητοποιήσει ότι τίποτα δεν είναι ρόδινα, κανείς δεν εξασφαλίζει επιτυχία πριν αρχίσει η σεζόν και τίποτα δεν κατακτάς χωρίς κόπο.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη απλά πολλές φορές χάνει τη συγκέντρωσή της και τέτοια μαθήματα έρχονται την κατάλληλη στιγμή να την ξυπνήσουν.

Ετικέτες

Δημήτρης Μαρίντσιος

Από μικρός είχε μεγάλη αγάπη για τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καθώς έβλεπε με τις ώρες γκολ και φάσεις από Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία κ.α. Στη La Liga ξεχωρίζει το πάθος, στη Premier League τους παίκτες και στη Bundesliga τα πολλά γκολ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close