Μπάσκετ

Ηχηρό «παρών» από τον Άρη και… τόνωση ψυχολογίας για τη συνέχεια

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Άρης χθες στο Παλέ επί του Μεσολογγίου με 77-48, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση, όντας ο κυρίαρχος και στις δύο πλευρές του παρκέ. Οι κίτρινοι πλέον «κοιτάνε» τη συνέχεια ψυχωμένοι…

Η πλειονότητα των παικτών των κιτρινόμαυρων, που αγωνίστηκε είχε πολύ υψηλή απόδοση, στη χθεσινή νίκη κόντρα στο Μεσολόγγι.

Ο Γιάννης Κουζέλογλου για ακόμη μία φορά ήταν από τους καλύτερους του Άρη. Ο Έλληνας φόργουορντ βοήθησε πολύ την ομάδα, κυρίως την πρώτη περίοδο που σημείωσε 10 πόντους και μάζεψε 5 ριμπάουντ, ενώ έκλεισε την αναμέτρηση με double-double (14π. 11ρ.).

Ο Κουέντον ΝτεΚόζι και αυτός ήταν από τους διακριθέντες της αναμέτρησης (13π. 3/5 τρίποντα), ενώ και οι υπόλοιποι Αμερικανοί βοήθησαν, κατά κύριο λόγο αμυντικά, βγάζοντας καλές άμυνες και κλέβοντας 5 φορές την μπάλα.

Φυσικά, η επανεμφάνιση των ψηλών του Άρη ήταν ένα από τα στοιχεία του αγώνα που έκανε τη διαφορά. Ήταν γνωστό τοις πάσι, το πρόβλημα που είχαν οι κιτρινόμαυροι στο ζωγραφιστό το διάστημα που απουσίαζαν οι Μίλαν Μιλόσεβιτς και Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς.

Οι δύο ψηλοί των κίτρινων στην επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση, έκαναν παραπάνω από αισθητή την παρουσία τους, αφού βοήθησαν τόσο σε άμυνα όσο και επίθεση, μαζεύοντας παράλληλα 11 ριμπάουντ.

Τέλος, ο Δημήτρης Σταμάτης πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση με την φανέλα των κιτρινόμαυρων, ο οποίος έδωσε λύσεις πίσω από την γραμμή των 6,75, σκοράροντας 12 πόντους από 4/5 τρίποντα.

Η εικόνα που παρουσίασε ο Άρης χθες στο Παλέ απέναντι στο Μεσολόγγι ήταν εξαιρετική. Από την αρχή ως το τέλος της αναμέτρησης ήταν κυρίαρχος και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Οι κιτρινόμαυροι πέτυχαν την τέταρτη φετινή τους νίκη στη Basket League, με τον πλέον εμφατικό τρόπο και είναι δεδομένο πως πήραν την απαραίτητη ψυχολογική τόνωση και το… boost που έψαχναν εδώ και τόσα παιχνίδια, πηγαίνοντας στη συνέχεια του πρωταθλήματος ψυχωμένοι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button