Μπάσκετ

Ζουλιάμης: «Πάμε σε διοίκηση πρωτοδικείου, με Ερασιτέχνη και συγκεκριμένα άτομα»

Ένας γνωστός παράγοντας του Άρη, ο Παύλος Ζουλιάμης, αποκάλυψε στο Yellow Radio 92.8 τι θα γίνει την επόμενη μέρα στο μπάσκετ των «κίτρινων», πώς θα πορευτεί διοικητικά η ομάδα και με ποιους καθώς και τι έγινε λίγη ώρα μετά το ματς με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα & Ιάσονα Μίσχο:

Για την παραίτηση Μαρκόπουλου και το αν «υπάρχει» Γουλιέλμος:

«Λογική η παραίτησή του. Ανέβαλλα το ταξίδι μου γιατί μου είπαν φίλοι μου από την Αθήνα ότι πάμε σαν πρόβατα στη σφαγή με τον Πανιώνιο. Μίλησα με τους διαιτητές και αποδείχθηκε πως ήμασταν πρόβατα επί της σφαγής. Χθες διαμαρτυρήθηκα στην αστυνομία για τον πάγκο του Πανιωνίου».

Για το τι έγινε μετά το ματς με τον Πανιώνιο:

Κάλεσα όλους τους παράγοντες μετά τον αγώνα να ανεβούμε στο γραφείο. Ήταν ο Παπαγεωργίου, ο Αρβανίτης, ο Γαλιλαίας και ο Πλιάκης, ο Λιούπης, ο Φωτιάδης και άλλοι. Ήμασταν 12 άτομα. Συζητήσαμε. Μας είπαν πως ο Γουλιέλμος είναι εξαφανισμένος εδώ και μερικές εβδομάδες. Τώρα δεν ξέρω πώς ήρθε σε επικοινωνία ο Μαρκόπουλος με τον Γουλιέλμο.

Το κλίμα της συζήτησης ήταν εξαιρετικό, δεσμευτήκαμε να βοηθήσουμε. Τα οικονομικά στοιχεία δεν ήταν στη διάθεσή μας. Είμαστε πέντε άσχετοι, χωρίς ρόλο, που μαζευτήκαμε για να σώσουμε την ομάδα. Τα χρέη είναι πολλά και δεν τα ξέρουμε. Ζούμε εποχές Λάσκαρη με τον Γουλιέλμο. Συμφωνήσαμε ο ΑΣ να βγει μπροστά. Θεσμικά δεν έχουμε ρόλο οι υπόλοιποι. Ο ΑΣ πρέπει να διαχειριστεί αυτήν την κατάσταση, με το οικονομικό κυρίως. Δεν μπορούμε να διαχειριστούμε ένα χρέος άνω των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, δεν ξέρω πόσο είναι. Το άλλο θέμα είναι το αγωνιστικό, που πάμε σαν πρόβατα στη σφαγή.

Συμφωνήσαμε να γίνει διοίκηση πρωτοδικείου, σήμερα συνεδριάζει ο ΑΣ, θα σας ενημερώσει ο Λευτέρης (Αρβανίτης) τι μέλλει γενέσθε. Χθες το βράδυ μου το ανακοίνωσαν ότι ο Γουλιέλμος μού έδωσε τις μετοχές. Σχιζοφρενικά πράγματα, δεν έγινε κάτι τέτοιο. Μπήκα στο γήπεδο και μου έλεγαν τέτοια πράγματα φίλοι μου. Δεν θα πάρω τις μετοχές.

Τα θέματα της ΚΑΕ:

Το ένα μέτωπο είναι το οικονομικό και το άλλο το αγωνιστικό. Υπάρχουν άνθρωποι που θυσιάζονται με τα χρήματά τους. Η παραίτηση του Σούλη διευκολύνει τα πράγματα. Τον αγαπάω αλλά δεν πήγαινε άλλο. Το ποιοι θα έρθουν είναι άλλο θέμα. Πρέπει να είναι ένα παιδί από τον Άρη. Εγώ θέλω την επιστροφή του Σάββα Καμπερίδη. Το λέω ως οπαδός, πρέπει να επιστρέψει. Θυσίασε μισθούς και χρόνο για την ομάδα. Τα χρήματά μας τα έχουμε χάσει στον Άρη, όλοι βοηθήσαμε.

Αν σωθεί η παρτίδα

Όχι δεν είμαι αισιόδοξος. Θέλω να είμαι ειλικρινής. Δεν το αφήνω να «πέσει». Εγώ τώρα δεν έβαλα χρήματα, αλλά έβαλαν οι υπόλοιποι. Έρχομαι Θεσσαλονίκη Πέμπτη γιατί έχουμε κουβέντα με τα παιδιά».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button