Βόλεϊ

Ζορπίδης: «Είμαι μόνος στο βόλεϊ, χρειάζομαι τη παρουσία και στήριξη του κόσμου»

Σε συνομιλία του στον «αέρα» του Yellow Radio 92.8, ο επικεφαλής του βόλεϊ του Άρη, Μιχάλης Ζορπίδης, μίλησε για την οικονομική κατάσταση του τμήματος και για το τι θέλει από τον κόσμο. Επίσης ανέφερε τι είπε με τον Αρβανίτη, τον Γουλιέλμο και τον Καρυπίδη.

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα & Ιάσονα Μίσχο:

Για το αν είναι μακρύς ο δρόμος για την άνοδο:

«Ο δρόμος είναι μακρύς, είμαι μόνος και έρημος. Υπάρχει μία στήριξη από τον ΑΣ αλλά είναι μικρή. Την Κυριακή παίζαμε με τη Σκύδρα και κερδίσαμε 3-2. Πόσοι φίλαθλοι πήγανε; Τι γράψατε γι’ αυτό το ματς; Εγώ νιώθω μόνος. Κάποιοι είπαν θα βοηθήσουν και εξαφανίστηκαν. Κάνουμε μια προσπάθεια και δεν χρωστάμε. Όλοι πληρώνονται. Θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους. Τώρα αν ανέβουμε ή όχι δεν το ξέρω».

Για το αν έχει μιλήσει με ανθρώπους του Άρη για οικονομική ενίσχυση:

«Έχω μιλήσει με τον Λευτέρη Αρβανίτη, δεν αρνήθηκε όσα του ζήτησα. Γήπεδα, διαιτητές είπε θα τα καλύψει. Δεν είναι όμως κορόιδα να πληρώνουν τα έξοδα».

Για τα έξοδα του φετινού Άρη στο βόλεϊ:

«Να σας πω; Είναι 100.000 ευρώ. Είναι πολλά. Θέλει νοικοκυριό, αλλά αισθάνομαι μόνος. Παίξαμε μέσα στη Μίκρα, ήταν κανένας σύμβουλος του Άρη πέραν του Μπανιώρα, που είναι φίλος μου;»

Για το φαινόμενο αγοράς ΑΦΜ ομάδων στον ελληνικό αθλητισμό:

«Αηδία είναι για μένα μία ομάδα να δίνει 5.000 και 10.000 και να αγοράζει μία άλλη και να ανεβαίνει στην Α1 και στην Α2. Έγινε και στο βόλεϊ με τη Βέροια. Δεν υπήρχε ομάδα. Βρέθηκε ένας και αγόρασε το ΑΦΜ.

Εμείς αν θέλαμε να είμαστε στην Α1 θα ήμασταν άνετα. Θα έπρεπε βέβαια να πληρώσουμε τους προπερυσινούς. Είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά; Χαιρετίσματα στον Υπουργό Αθλητισμού που τα δέχεται αυτά. Μόνο αυτός μπορεί να κάνει κάτι. Σας λέω δεν υπήρχε ομάδα και ξαφνικά πήγε Α2. Πέρυσι που ήταν η Βέροια; Μία ομάδα ανεβαίνει στην α’ κατηγορία και έχει αντίπαλο αυτήν την ομάδα… «φάντασμα». Παίζουμε κάπου στην 8η και στην 9η αγωνιστική με τη Βέροια εκεί πέρα.

Μπορούσα κι εγώ να δώσω αυτά τα λεφτά αλλά δεν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο. Πρέπει να αλλάξει αυτό στον ελληνικό αθλητισμό».

Για την ιστορία με τα δικαστήρια:

«Τελείωσε αυτή πέρυσι. Έχασα χρόνο, φθείρεται η υγεία μου. Όλα αυτά για τον Άρη».

Για το μπάσκετ του Άρη:

«Χτυπάει καμπανάκι, πρέπει να βοηθήσουμε όλοι. Κι εγώ μόνος είμαι, μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω. Μίλησα μαζί του, θέλει βοήθεια από όλες τις πλευρές. Ανησυχώ για όλα τα τμήματα που δεν πάνε καλά».

Για το ποδόσφαιρο του Άρη και τον Θοδωρή Καρυπίδη:

«Δεν μιλήσαμε τελευταία, ένα «γεια» είπαμε μόνο στην Έκθεση. Η ομάδα εκεί βαδίζει».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button