ΕρασιτέχνηςΠοδόσφαιρο

Ζορπίδης: “Ανακούφιση για την αθώωση, οργή για το αλισβερίσι κράτους-Σαββίδη”

Ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ Άρης, Μιχάλης Ζορπίδης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο:

-Για την υπόθεση με τα δικαστήρια:

Ο Άρης δεν ασχολείται δεν εμφανίστηκε στα δικαστήρια. Ο πρόεδρος βέβαια είναι μαζί μας αλλά μόνο ηθικά. Η εφορία από το 2000 έρχεται το 2019 και λέει ότι χρωστάει ο Α.Σ στην εφορία για ένα εικονικό τιμολόγιο.

-Για τα εικονικά τιμολόγια:

Στη θητεία την δική μου υπήρχε μόνο ένα εικονικό τιμολόγιο. Είχα καταδικαστεί σε δύο χρόνια φυλάκιση και πήγα στο εφετείο και αθωώθηκα. Με ταλαιπωρούν εδώ και τόσα χρόνια.

-Για το ότι πρόεδροι γίνονται για να γίνουν γνωστοί:

Ένας πρόεδρος γίνεται γνωστός από την δουλειά του και όχι από το ότι είναι πρόεδρος. Υπάρχουν κάποιοι που είναι επαγγελματίες πρόεδροι. Δεν μπορώ να έρχομαι πρόεδρος και να μου δίνουν πακέτο για μία εταιρία και να έχω

-Για το πόσο τον ενοχλεί αυτό που γίνεται στην πόλη:

Δεν γίνεται να έρχεται άλλος και να δίνει εκατομμύρια και να παίρνει εκατομμύρια για να αγοράζει δημόσιες υπηρεσίες. Εγώ τώρα ασχολούμαι με το βόλεϊ. Έδωσαν τα πάντα από την πόλη μας για να κάνουν κάποιους προέδρους.

-Για το αν τον ενοχλεί η κατάσταση:

Με ενοχλεί γιατί τόσα χρόνια δεν θέλαμε να ιδιωτικοποιηθεί το λιμάνι και τώρα όλα τα κάναμε ιδιωτικά. Εμένα δεν με ενοχλεί αυτό αλλά όχι να τα παίρνουν όσοι ασχολούνται με τις ομάδες.

-Για το τι μπορούμε να κάνουμε:

Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Απλώς παρακολουθούμε και ο περισσότερος κόσμος τρώει παραμύθι. Αυτοί οι άνθρωποι να είναι μόνο για τον αθλητισμό και όχι να αγοράζουν όλη την πόλη.

-Για το αν ανακουφίστηκε που τελείωσε η περιπέτεια με τα δικαστήρια:

Ησύχασα επιτέλους από κάθε εμπλοκή. Βαρέθηκα και κουράστηκα. Τραβιέμαι πέντε χρόνια με τα δικαστήρια. Έχω και άλλα δικαστήρια με τον δήμο. Με τον Άρη έχουν κλείσει οι υποχρεώσεις. Εννοείται ότι ανακουφίστηκα.

-Για το βόλεϊ:

Το βόλεϊ είναι η καψούρα μου και πρέπει να ανέβουμε κατηγορία και να κερδίσουμε τα πλέι οφ. Δεν γίνεται να παίζουμε στην Β εθνική στο βόλεϊ μία ομάδα σαν τον Άρη.

-Για το αν θα ασχοληθεί ξανά με τα διοικητικά του Άρη :

Αυτό θα το δούμε γιατί χθες τελείωσα με τις υποχρεώσεις μου στα δικαστήρια.

-Για το ματς της Κυριακής:

Ευχή όλων μας είναι να πάρει το διπλό ο Άρης μέσα στην Τούμπα. Μακάρι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να μην υπάρχουν έκτροπα. Εύχομαι να κερδίσει ο Άρης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button