Ποδόσφαιρο

Ζινεντίν Ζιντάν: «Σπουδαίος προπονητής ο Κλοπ δεν πρόκειται να τον αντιγράψω»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν με τα καλύτερα λόγια μίλησε , για τον Γιούργκεν Κλοπ, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση για το πρώτο ματς με την Λίβερπουλ για τους «8» του Champions League (6/4, 22:00, Cosmotesports2HD).

Την Λίβερπουλ ετοιμάζεται να υποδεχθεί η Ρεάλ για την προημιτελική φάση του Champions League και ο Γάλλος τεχνικός, Ζινεντίν Ζιντάν, αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου στον προπονητή των «Reds», Γιούργκεν Κλοπ.
Όπως τόνισε έχει μελετήσει κάποια στοιχεία του Γερμανούαρκετά καλά, όσο έκανε μαθήματα προπονητής. Αυτό βεβαία δεν σημαίνει ότι ο Ζιντάν έχει προσπαθήσει να εντάξει τη φιλοσοφία του Κλοπ στο παιχνίδι του.
«Είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Έχει εμπειρία και έχει δουλέψει πολύ. Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο. Είδα όλες τις τακτικές του και πολλά πράγματα από το παιχνίδι του. Δεν πρόκειται να τον αντιγράψω, όμως μπορείς να μάθεις και εγώ έμαθα από εκείνον», δήλωσε χαρακτηριστικά για τον Κλοπ ο Ζιντάν, ενώ στη συνέχεια ο Γάλλος ρωτήθηκε αν η ομάδα του υποτιμάται από τον κόσμο.
«Νομίζω πως ναι. Εμπιστεύομαι πολύ την ομάδα μου. Αλλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό. Αυτή η ομάδα τα πηγαίνει πολύ καλά και αυτό είναι τόσο καλό για την ομάδα και τον σύλλογο».
Όσον αφορά την Λίβερπουλ ο Ζιντάν δήλωσε πως: «Είναι μια ολοκληρωμένη ομάδα. Είναι ένα πολύ δυνατό και συμπαγές σύνολο. Παίζουν ως ομάδα και έχουν τρεις πολύ καλούς επιθετικούς».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button