Μπάσκετ

Ζητάει ακύρωση της σεζόν η Ένωση Παικτών της Ευρωλίγκας με επιστολή στις ομάδες

Σαφή θέση υπέρ της ακύρωσης της σεζόν στην Ευρωλίγκα έχουν πάρει οι παίκτες. Σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα, η Ένωση Παικτών της διοργάνωσης (ELPA) έστειλε επιστολή στις ομάδες της διοργάνωσης ζητώντας την ακύρωση της σεζόν.

Υπενθυμίζεται πως η απόφαση για την τύχη της σεζόν θα ληφθεί σήμερα σε τηλεδιάσκεψη και κατά πλειοψηφία σε ψηφοφορία στην οποία θα συμμετέχουν οι έντεκα ομάδες που έχουν κλειστό συμβόλαιο. Η ELPA δεν έχει λόγο στην απόφαση, αλλά ζήτησε από τα κλαμπ ξεχωριστά να λάβουν υπόψη τις θέσεις της.

Όπως επισημαίνει η ELPA, πέρα από την ανασφάλεια που υπάρχει σε αρκετούς παίκτες για την υγεία των ιδίων και της οικογένειάς τους από τον κορωνοϊό, υπάρχει ακόμη το ζήτημα της παραμονής στις ΗΠΑ περίπου 70 παικτών, που είναι εξαιρετικά αμφίβολο πότε ή αν θα μπορέσουν να έρθουν ή αν θα είναι πρόθυμοι να το κάνουν. Επίσης εκφράζονται ανησυχίες για σοβαρούς τραυματισμούς μετά από τόσο μακρά περίοδο απραξίας, αλλά και για πλήξη του status της διοργάνωσης, αν οι ομάδες και οι παίκτες παρουσιαστούν κατώτεροι των περιστάσεων.

Οι παίκτες επισημαίνουν πως θέλουν να επιστρέψουν στη δράση, αλλά το ρίσκο και οι κίνδυνοι υπερβαίνουν την επιθυμία τους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button