Μπάσκετ

Ζεϊμπέκης: “Είμαι πιο ήσυχος με τον κ. Γουλιέλμο απ’ότι ήμουν με τον Λάσκαρη”

Ο Team Manager του Άρη και δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Νίκος Ζεϊμπέκης φιλοξενήθηκε στο Υellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Yellow News”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Χρήστο Γκάλη και στον Δημήτρη Οσσανλή:

Εγώ προσωπικά δεν θέλω να αναλύσω αυτό που έζησα φέτος παρόλο που είχε ευτυχές τέλος ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής μου σαν άνθρωπος, σαν οπαδός και σαν άνθρωπος του Άρη. Όλα ήταν παρατειμένα, δεν λειτουργούσε τίποτα, μόνο η ομάδα και ήταν πολύ δύσκολο να λειτουργήσουν ξανά όλα. Δυστυχώς ή ευτυχώς μπήκαμε σε αυτήν την κατάσταση, εγώ πιστεύω ευτυχώς γιατί έπρεπε να μπουν κάποιοι άνθρωποι, φυσικά θα ήθελα να είναι πολλοί περισσότεροι. Κάναμε τα αδύνατα δυνατά να λειτουργήσει η ομάδα μας, υπήρχε μετά και το ενδιαφέρον του κ. Γουλιέλμου, εγώ ζήτησα να σταματήσω εφόσον μπήκαν τα πράγματα σε μία σειρά και μου ζήτησαν να είμαι δίπλα στην ομάδα μέχρι να τελειώσει η φετινή χρονιά.

Είμαι και δημοτικός σύμβουλος έχω υποχρεώσεις με τα διοικητικά μου και όταν είσαι μέσα στην ομάδα υπάρχουν τα ταξίδια, πρέπει να είμαι δίπλα στα παιδιά και στις προπονήσεις. Πρέπει να είσαι έτοιμος να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα δημιουργηθεί, ότι μπόρεσα να κάνω το έκανα μέσα από την καρδιά μου και είχαμε τουλάχιστον ένα σωστό, ουσιαστικό τέλος. Η ομάδα δεν κινδύνεψε, σώθηκε πολύ νωρίτερα βοήθησε και η αλλαγή του προπονητή και πήγαν όλα καλά.

Για το άσχημο ταμείο της ομάδας είπε:

Αυτό ξεκίνησε μετά την ήττα με τον Κόροιβο, εκεί ήταν να φύγω και με σταμάτησε ο Λευτέρης ο Αρβανίτης, πήγαμε στα γραφεία μιλήσαμε με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και ως άνθρωποι που ενδιαφερόμασταν για την ομάδα, το σεβάστηκε ο κόουτς και ζητήσαμε κάποιες εξηγήσεις, μας είπε ότι ήταν να μας πει και μπήκαμε σε μία διαδικασία να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν θέλω να τα θυμάμαι γιατί με πιάνει πονοκέφαλος.

Δεν θέλω να το ξαναζήσω. Πρέπει να γίνονται σωστές επιλογές και διαχειρίσεις για να μη φτάνει ο σύλλογος σε αυτές τις καταστάσεις. Ειδικά στον Άρη τις έχουμε βιώσει πάρα πολύ σε όλα τα τμήματα. Δεν αξίζει αυτή η μοίρα στον σύλλογο μας. Όλοι η Ελλάδα έχει τον Άρη ψηλά και “εμείς” τον υποβαθμίσαμε.

Για τον κόσμο του Άρη είπε:

Θα ήθελα να πω ότι ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα στον Άρη στις άσχημες στιγμές και όχι μόνο στις καλές γιατί θα δούμε τώρα πολύ κόσμο να μαζεύεται γύρω από τον Άρη και όταν λειτουργεί σωστά τα ενδιαφέρονται είναι πολλά. Αν είναι να βοηθήσει κάποιος ας βοηθήσει στα δύσκολα και όχι στα εύκολα. Πιστεύω να γίνομαι αντιληπτός.

Για τους παίκτες της ομάδας είπε:

Αυτό που θέλω να πω και βγαίνει μέσα από την καρδιά μου είναι ότι είχαμε πολύ καλά παιδιά. Βοήθησαν ο κ. Αρβανίτης, ο κ. Γουλιέλμος, ο κ. Παπαγεωργίου ο καθένας με το μερίδιο του αλλά μεγάλη βοήθεια δόθηκε από τους παίκτες και τους ευχαριστώ προσωπικά γιατί δεν παράτησαν την ομάδα και πάλεψαν για την ομάδα και κράτησαν την φανέλα και την αξιοπρέπεια του Άρη. Ήταν πολύ καλά παιδιά και οι ξένοι και οι Έλληνες γιαυτό δεν ακούστηκε κανένα πρόβλημα. Τα παιδιά έμειναν εκεί τραυματισμένοι, κουρασμένοι αλλά όλοι έμειναν εκεί μέχρι να αντεπεξέλθει ο Άρης στις υποχρεώσεις του. Υπάρχουν πάρα πολλά μπράβο και συγχαρητήρια.

Για το χθεσινό παιχνίδι είπε:

Ξεκινήσαμε λίγο πιο χαλαρά και μπήκε ο Κολοσσός και τα έβαλε όλα. Εμείς δεν κάναμε κανένα σουτ και προσπαθούσαμε να προλάβουμε και να γυρίσουμε το παιχνίδι φτάσαμε στους -4, βάλαμε δύο καλά σουτ και μετά πάλι το ίδιο. Φταίει και η ψυχολογία και η κούραση, υπήρχαν 3 τραυματίες το είδε και ο κόουτς αυτό, παίζαμε με 40% οπότε όλα αυτά έχουν τις συνέπειες τους αλλά εντάξει όλα καλά.

Για το αν ανακοίνωσε την αποχώρηση του στους παίκτες είπε:

Ναι το ξέρουν. Περιμένω να γίνει κάποιο μάζεμα να τους ευχαριστήσω από κοντά, σε κάποιους μίλησα ήδη.

Για την διοίκηση είπε:

Δεν θέλω να εμπλακώ. Αν μου ζητηθεί η γνώμη μου τότε θα συζητήσω.

Για τον κ. Γουλιέλμο είπε:

Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές αλλά για κάποιο συγκεκριμένο θέμα όχι. Μου ζητήθηκε να παραμείνω αλλά δεν μπορώ να ακολουθήσω αυτό το πρόγραμμα. Με τα ταξίδια πότε θα φύγω, πότε θα γυρίσω. Έπρεπε να τα προγραμματίζω όλα, ήμουν συνεχώς σε μία ένταση.

Είμαι πιο ήσυχος με τον κ. Γουλιέλμο απ’ότι ήμουν με τον Λάσκαρη. Τότε είχα αντιδράσει και δυστυχώς δεν ήμουν λάθος. Τώρα είμαι πιο ήρεμος και ήσυχος. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ζει στην Θεσσαλονίκη , είναι Αρειανός οπότε κακό δεν πιστεύω ότι θα κάνει.

Για το αν είναι αισιόδοξος για την επόμενη μέρα είπε:

Πιστεύω πως αν γίνει σωστός προγραμματισμός και αν στήσουν σωστά την ομάδα, να δουν τι θα γίνει και με τον κόουτς. Τώρα για τον Αγγέλου μη με ρωτήσετε τι γνώμη έχω, είναι πολύ ψηλά και σαν άνθρωπος και σαν προπονητής.

Για το αν τον πείραξε το σχόλιο ότι οι άνθρωποι της ομάδας βρέθηκαν εκεί για να ρίξουν την ομάδα μετά το παιχνίδι με την Κύμη είπε:

Πάρα πολύ με πείραξε. Δεν περίμενα να το πουν αυτό το πράγμα αλλά το δικαιολόγησα ότι ήταν πάνω στα νεύρα τους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button