Γενικά

ΕΦΟΑ: Την υποψηφιότητα του για την προεδρία ανακοίνωσε ο Δημήτρης Σταματιάδης!

Την υποψηφιότητα του ανακοίνωσε ο Δημήτρης Σταματιάδης για την προεδρία της ΕΦΟΑ.

Αυτό το πολύ απαιτητικό πόστο είναι έτοιμος να αναλάβει ο Σταματιάδης.

Αναλυτικά:

«Με ιδιαίτερη τιμή αλλά και χαρά αποδέχθηκα την πρόταση της «Ομάδας Σταθερότητας & Ανάπτυξης του Τένις» να είμαι υποψήφιος Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. στις εκλογές, που θα διενεργηθούν την 27η.03.2021.

Δεν θα μιλήσω για μένα γιατί με γνωρίζει καλά η Οικογένεια του Ελληνικού Τένις, έχοντας ξεκινήσει από Αθλητής, Πρόεδρος Σωματείου και Γενικός Γραμματέας της Ε.Φ.Ο.Α.

Θέλω όμως να δηλώσω ότι, σε συνεργασία με όλες και όλους που θα εκλεγούν στα Όργανα Διοίκησης, ήτοι το Διοικητικό Συμβούλιο, τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων, την Εξελεγκτική Επιτροπή, την Εθνική Επιτροπή Διοίκησης, την Δικαστική Επιτροπή, την Ιατρική Επιτροπή και όλες τις Διοικήσεις των Σωματείων-Μελών, θα εργαστώ μαζί με τους εργαζόμενους στην Ομοσπονδία, για την συνέχιση της διάδοσης του Αθλήματος, τη στήριξη της Περιφέρειας, των Σωματείων των Μητροπολιτικών Κέντρων, των Αθλητών/τριών μας και των Οικογενειών τους και την συνεχιζόμενη επιμόρφωση των Προπονητών και των Τεχνικών μας.

Η «Ομάδα Σταθερότητας & Ανάπτυξης του Τένις» έχει την εμπειρία να εγγυηθεί τη συνέχεια του μεγάλου έργου που έχει παράξει και να συνεχίσει τις άριστες σχέσεις της Ομοσπονδίας μας, με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και τη Διεθνή Κοινότητα του Αθλήματος.

Δημήτρης Σταματιάδης

Υποψήφιος Πρόεδρος Ε.Φ.Ο.Α».

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button