Μπάσκετ

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν τα μέλη της αποστολής των Τζαζ!

Το αεροπλάνο των Τζαζ έκανε αναγκαστική προσγείωση, αφού συγκρούστηκε με σμήνος πουλιών και οι παίκτες πέρασαν δύσκολες στιγμές.

Τα μέλη των Τζαζ τρόμαξαν πάρα πολύ και πέρασαν δύσκολες στιγμές, όταν το αεροπλάνο τους, μετά την απογείωση του, συγκρούστηκε με σμήνος πουλιών. Έκανε αναγκαστική προσγείωση, τελικά όλοι είναι καλά στην υγεία τους, αλλά παραδέχτηκαν ότι πέρασαν δύσκολες στιγμές.

Ο Μάικ Κόνλεϊ σχολίασε σχετικά: «Για 10 με 15 λεπτά, νομίζω ότι όσοι ήμασταν στην πτήση, είχαμε αμφιβολίες για το αν θα είμαστε εδώ σήμερα. Ήταν σόβαρό για εμάς. Δεν μπορώ να μιλήσω για όλους, αλλά ξέρω ανθρώπους που προσπαθούσαν να στείλουν μήνυμα στην οικογένεια τους σε περίπτωση που… ξέρετε. Ήταν τέτοια κατάσταση».

Ο Τζόρνταν Κλάρκσον είπε από την μεριά του: «Φτάσαμε στο σημείο που όλοι στο αεροπλάνο απλά ευχόμασταν να τελειώσει καλά. Ήταν τρελή κατάσταση. Καταλαβαίνω τον Ντον».

Ο Μίτσελ, ο οποίος φοβάται γενικά τα αεροπλάνα, έχασε το παιχνίδι, αφού δεν ανέβηκε ποτέ στο δεύτερο αεροπλάνο που πήρε τους Τζαζ για να τους πάει στο Μέμφις.

Οι παίκτες παραδέχτηκαν ότι νόμιζαν ότι έγινε έκρηξη στο αεροπλάνο, ενώ πήρε περίπου 10 λεπτά στους πιλότους, για να ενημερώσουν τι συμβαίνει. Ο Κόνλεϊ σχολίασε: «Ένιωσα ότι το αεροπλάνο διαλύεται στον αέρα. Για 5-10 λεπτά, νιώσαμε αβοήθητοι. Ευτυχώς δεν ήταν τόσο σοβαρό, όσο θα μπορούσε, αλλά τρομάξαμε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button