Μπάσκετ

Ευχαριστήρια επιστολή από Μαχητές προς Α.Σ. Άρης

Η αναμέτρηση του εφηβικού του Άρη με τους Μαχητές Πεύκων αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων Covid-19 στον αντίπαλο, ο οποίος ευχαρίστησε δημόσια τον Α.Σ.

Οι Μαχητές έστειλαν ευχαριστήρια επιστολή στον Α.Σ. Άρης για την αναβολή του αγώνα των Εφήβων. Αναλυτικά η επιστολή των Μαχητών:

¨”Το εφηβικό μας τμήμα, όπως και πολλά αγωνιστικά τμήματα άλλων ομάδων, ταλαιπωρείται τις τελευταίες 2 εβδομάδες από κρούσματα της COVID-19. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε 4 κρούσματα και αυτήν άλλα 3. Όποια ομάδα έχει βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση καταλαβαίνει τις δυσκολίες σε ψυχολογικό αλλά και αγωνιστικό επίπεδο.

Το παιχνίδι του εφηβικού μας τμήματος της προηγούμενης εβδομάδας με την ΧΑΝΘ αναβλήθηκε λόγω ικανοποίησης των όρων του πρωτοκόλλου που έχει θεσπιστεί με τις 4 απουσίες. Αυτής της εβδομάδας δεν μπορούσε να αναβληθεί γιατί είχαμε μόνο 3 κρούσματα και οι υπόλοιποι 4 αθλητές μας έβγαιναν εκτός καραντίνας την ημέρα του αγώνα. Με γνώμονα τη λογική οι 4 αθλητές δεν μπορούν και δεν πρέπει , για υγειονομικούς λόγους, να αγωνιστούν. Σύμφωνα όμως με τη λογική του πρωτοκόλλου που έχει θεσπιστεί, την όποια και σεβόμαστε, το παιχνίδι θα έπρεπε να διεξαχθεί κανονικά.

Το παιχνίδι τελικά δεν διεξήχθη. Δεν διεξήχθη γιατί η αντίπαλη ομάδα του ΑΣ ΑΡΗΣ κατανόησε από την πρώτη στιγμή το πρόβλημα και δεν θέλησε να πάρει μια εύκολη αλλά κάλπικη νίκη. Θα μπορούσε πολύ εύκολα να κρυφτεί πίσω από νόμους και να ζητάει έγγραφα και αποδεικτικά, όπως κάποιοι άλλοι έκαναν εκτεταμένα και επανειλημμένα. Για αυτό το λόγο θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε δημόσια για το φίλαθλο πνεύμα που επέδειξαν και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button