ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Ευκαιρία να την τελειώσει

Μόνο απειλή δεν είναι για τον Αρη αυτή η ΑΕΚ, η οποία θυμίζει συνταξιούχο που πάει στην τράπεζα να… σηκώσει τα τελευταία του χρήματα χωρίς βέβαια να γνωρίζει πως θα τα σκορπίσει. Η ομάδα του Ακη Μάντζιου έχει τεράστια ευκαιρία την Κυριακή να τελειώσει μια και καλή την ΑΕΚ και να την αφήσει εκτός Ευρώπης.

Με νίκη την Κυριακή ο Αρης παίρνει ένα τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης για την κατάκτηση της 2ης θέσης σε μια χρονιά που οι κιτρινόμαυροι δέχονται πόλεμο από παντού!!! Από τους αντιπάλους τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων. Από τα ΜΜΕ των Σαββίδη και Αλαφούζου. Από την ΕΠΟ που φαίνεται να άλλαξε ο Μανολιός αλλά μάλλον έχει βάλει τα ρούχα του αλλιώς. Από την ΚΕΔ. Από την Κυβέρνηση. Ο Αρης είναι μόνος εναντίον όλων αλλά για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια η διοίκηση Καρυπίδη έχει καταφέρει να τον συσπειρώσει.

Το χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ είμαι σίγουρος πως το είδαν οι άνθρωποι του Αρη και σχημάτισαν και άποψη. Οτι εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και πως πάμε να τους τελειώσουμε. Κάπως έτσι θα σκέφτηκαν και πολύ σωστά. Οχι βέβαια φωναχτά, αλλά μέσα τους γνωρίζουν πως η φετινή ΑΕΚ είναι του χεριού τους. Τα πολλά αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ δίνει τη δυνατότητα στο “συγκρότημα” του Ακη Μάντζιου να γευτεί ακόμα ένα γλυκό ποτήρι νίκης. Βέβαια, όλα θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί όπου και πάλι ο Αρης είναι καλύτερος σε όλες τις γραμμές.

ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Ολοι αυτοί που προσπαθούν να τα βάλουν με τον “Θεό του πολέμου” δεν μπορούν. Του πετάνε πέτρες και αυτός τις θρυμματίζει. Είναι τυχεροί οι αντίπαλοι του Αρη που ο Covid-19 είναι ο μεγαλύτερος και ο αόρατος εχθρός που για την ώρα κανείς δεν μπορεί να τον νικήσει. Μακάρι να μπορούσαμε για να δούμε και πάλι το “Κλ. Βικελίδης” γεμάτο. Ούτε καρφίτσα δεν θα έπεφτε. Τα τύμπανα θα έπαιρναν φωτιά, ενώ τα καπνογόνα θα έκαναν τη νύχτα – μέρα. Ολος ο φίλαθλος κόσμος του Αρη λέει με ένα στόμα: “Αχ και να είχε κόσμο το γήπεδο”. Πράγματι έτσι είναι.

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ “ΒΡΩΜΙΚΟΙ”, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ
Και μέσα σε όλα περάσαμε μια εβδομάδα τρελή. Με τις εκλογές τις ΕΠΟ να πηγαίνουν και πάλι στα χέρια της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ για μια ακόμη τετραετία με τους δικούς τους ανθρώπους και πρόεδρο τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Αν με ρωτάτε αν προτιμούσα την ΕΠΟ του Ολυμπιακού ή αυτήν, θα σας απαντούσα, καμία από τις δύο! Εγώ προτιμάω μια ΕΠΟ που θα αγαπάει το ποδόσφαιρο και θα σέβεται τις ομάδες. Οχι τους ιδιοκτήτες και τους προέδρους. Αλλά το ποδόσφαιρο, τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο. Επίσης, η ανακοίνωση των οπαδών του ΠΑΟΚ που βάλλουν κατά της Κυβέρνησης και ζητάνε τη στήριξη του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και τα όσα γίνονται στην ΠΑΕ ΑΕΚ με την εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας που κάνει λόγο για αφαίρεση 10 βαθμών και ισόβιο αποκλεισμό στον Δημήτρη Μελισσανίδη σου δίνουν τη δυνατότητα να πεις πως “Εμείς είμαστε οι καθαροί και οι άλλοι είναι οι ‘βρώμικοι'” και όχι αδίκως. Πόσο περήφανος πρέπει να είναι ο φίλος του Αρη που στηρίζει αυτόν τον σύλλογο άραγε; Η απάντηση είναι απλή: Πάρα πολύ!!! Και μέσα από τις στάχτες του αναγεννήθηκε και στα χωράφια της Γ’ Εθνικής έπαιξε και οπαδούς κάνει και ας απέχει αρκετά χρόνια από τον τελευταίο τίτλο. Το μέλλον φαίνεται λαμπρό. Στήριξη, πίστη και συσπείρωση χρειάζεται. Ολα τα άλλα θα έρθουν στην πόρτα μας.

Μάριος Ματσάνκος

Τα πρώτα 10 χρόνια είναι δύσκολα στο χώρο της δημοσιογραφίας. Αφού τα πέρασε, τίποτα δεν τον φοβίζει. Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Score Live, Live Sport και Αθλητικό Πνεύμα, στα αθλητικά Sites Sport-Fm.gr, Postgame.gr, erasitexnes365.gr, panionia-idea.gr, elafrataxiarhia.gr, ενώ ένα από τα... παράσημά του είναι το ότι έβαλε πλάτη κατά τη στρατιωτική του θητεία στο γραφείο τύπου του ΥΠΕΘΑ. Μέλος της ΕΣΗΤΛΣΥΜ. Πλέον βρίσκεται στην ομάδα του Yellow Radio FM 101.7 με ανταπόκριση από την Αθήνα, όπου και γεννήθηκε. Το μότο του; Προχωράμε μπροστά χωρίς να ξεχνάμε από που ερχόμαστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button