Ποδόσφαιρο

Ετοιμοπόλεμος ο Μήτρογλου!

Ο έμπειρος επιθετικός Κώστας Μήτρογλου δηλώνει «Παρών», ο οποίος μετά από αρκετές ημέρες συμμετείχε για πρώτη φορά σε όλο το ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης του Άρη…

Ο 32χρονος φορ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα των πλέι οφ λόγω θλάσης, έβγαλε όλη τη σημερινή προπόνηση και τίθεται πλέον στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το κυριακάτικο (17:15) ματς απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης: «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης (04/04, 17:15), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, rondo game, επιθετική ανάπτυξη και τακτική με τον Κώστα Μήτρογλου να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα και τον Κριστιάν Γκάνεα να ακολουθεί μέρος της προπόνησης.

Από εκεί και μετά, ο Εργκυς Κάτσε συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και ο Γιόχαν Μπεναλουάν το πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button