Ποδόσφαιρο

Ερέρα: «Να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα»

Ο Πάκο Ερέρα είχε κάθε λόγο να νιώσει ευτυχισμένος για την πρεμιέρα του Άρη στη Λαμία και δεν έκρυψε τα συναισθήματά του, αλλά έστειλε και ξεκάθαρο μήνυμα.

«Ανυπομονούσα γι’ αυτό το παιχνίδι γιατί είναι το πρώτο μετά την προετοιμασία. Κυρίως γιατί ήταν ένα καλό παιχνίδι. Η ομάδα προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο. Σε κάποιες περιπτώσεις παίξαμε καλά, σε άλλες όχι, αλλά η ουσία είναι αυτό που επιδιώξαμε να κάνουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό», είπε αρχικά.

Ο Ισπανός προπονητής ρωτήθηκε για τη συνέχεια αλλά και τις αντιδράσεις ενθουσιασμού των φίλων της ομάδας:«Ελπίζω ότι οι οπαδοί μας να είναι χαρούμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Προσωπικά μ’ απασχολεί η ομάδα να αποδώσει το ίδιο καλά στον επόμενο αγώνα. Μπορεί να κερδίσαμε 0-3, είναι λογικό να είναι χαρούμενοι οι οπαδοί μας, αλλά δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Είναι ο μόνος τρόπος που ξέρω. Να δουλεύω σκληρά και να έχω το μυαλό μου στο επόμενο παιχνίδι».

Σχετικά με την απόκτηση των Σιώπη, Μαρτίνες, ο Πάκο Ερέρα σημείωσε: «Το γνώριζα κάποιες ώρες πριν το παιχνίδι. Είναι και οι δύο εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές. Σίγουρα το πρόβλημα είναι σε μένα γιατί έχω πολύ καλούς παίκτες, προστέθηκαν ακόμη δύο και πλέον είναι δικό μου θέμα η διαχείριση τους. Αυτούς τους ποδοσφαιριστές και ειδικά τον Σιώπη, τους είδαμε πριν από τρεις μήνες. Από τότε τους θέλαμε και για μένα αποτελεί ευχάριστη έκπληξη το ότι καταφέραμε και πήραμε αυτά τα παιδιά».

Η τελευταία ερώτηση αφορούσε τον πρώτο εντός έδρας αγώνα που ακολουθεί απέναντι στη Λάρισα όπου ο 64χρονος τεχνικός σημείωσε ότι… «ξέρω για τους οπαδούς μας. Στο πρώτο παιχνίδι που παίξαμε μέσα στο Χαριλάου, μπορεί να μην πήγαμε καλά, δεν κερδίσαμε αλλά θυμάμαι την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button