Ποδόσφαιρο

ΕΠΟ: Εγκρίθηκε η υποψηφιότητα του Μπαλτάκου

Η ΕΠΟ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Μπαλτάκου για την προεδρία, η οποία θα είναι και η μοναδική, εγκρίθηκε από ανεξάρτητη επιτροπή.

Αναλυτικά:

«Η Επιτροπή Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης της Ε.Π.Ο. απέστειλε το βράδυ της Παρασκευής 20 Μαΐου 2022 στη γραμματεία της Ομοσπονδίας την απόφασή της “περί ελέγχου ακεραιότητας/καταλληλότητας του υποψηφίου Παναγιώτη Μπαλτάκου”, όπως ορίζεται από το άρθρο 52 και τα Παραρτήματα Γ και ΣΤ του Καταστατικού της Ε.Π.Ο., διαδικασία που λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά στην ιστορία της Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με την απόφαση της ανεξάρτητης επιτροπής: “Ο εν λόγω υποψήφιος πληρεί τα προσόντα που απαιτούνται για να θέσει υποψηφιότητα ως Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. και ουδέν κώλυμα εκλογής για την προεδρία της Ε.Π.Ο. έχει”.

Στο σκεπτικό της απόφασης, η Επιτροπή Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης αναφέρει ότι ο Παναγιώτης Μπαλτάκος “έχει ολοκληρώσει επιτυχώς τον έλεγχο ακεραιότητας προσκομίζοντας εμπροθέσμως άπαντα τα αιτηθέντα δικαιολογητικά”.

Κατόπιν των ανωτέρω ο Παναγιώτης Μπαλτάκος θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. στην Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση που έχει προγραμματισθεί για την 1η Ιουνίου 2022. Υπενθυμίζεται ότι τον κ. Μπαλτάκο έχουν προτείνει 44 Ενώσεις Μέλη της Ομοσπονδίας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button