ΑπόψειςΜπάσκετ

Επιτέλους ένας λόγος για χαμόγελα!

Μετά από καιρό οι φίλοι του Άρη βρίσκουν μία νότα αισιοδοξίας στο πρόσωπο του Όμηρου Νετζήπογλου.

Οι τελευταίες χρονιές δεν είναι εύκολες για τον κόσμο του Άρη. Μετά τις ελπίδες που γέννησε το 2016 ήρθε απανοτές απογοητεύσεις, αλλαγές διοικήσεων και σεζόν που έβγαιναν με… την ψυχή στο στόμα.

Σε όλα αυτά βρέθηκαν ελάχιστες καλές στιγμές, που περισσότερο ήταν ηρεμία, παρά χαρά. Με την φετινή σεζόν να τελειώνει όμως, πλέον ο κόσμος του Άρη έχει έναν λόγο να χαμογελά, και αυτός είναι ο Όμηρος Νετζήπογλου.

Το ότι ο νεαρός γκαρντ είχε δυνατότητες ήταν γνωστό, το πόσο έντονα θα το έδειχνε άμεσα όμως εξέπληξε τον περισσότερο κόσμο. Από το… πουθενά ξεκίνησε βασικός λόγω ενός προβλήματος του Ντεκόζι και έδειξε σαν έτοιμος από καιρό.

Δεν είναι μόνο οι 22 πόντοι που πέτυχε. Είναι ο τρόπος που λειτουργούσε μέσα στο γήπεδο, η προσπάθεια στην άμυνα και η «hustle» εικόνα που έδειχνε σε κάθε φάση. Φαίνεται ότι ο Άρης τελικά όχι απλά έχει ένα ταλέντο στην διάθεση του, αλλά και έναν παίκτη που μπορεί να βοηθήσει «τώρα».

Θέλει προσοχή όμως. Ο Νετζήπογλου δεν είναι η λύση σε κάθε πρόβλημα της ομάδας, ούτε πρέπει να του πέσει αυτό το φορτίο. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης που μπορεί να βοηθήσει, αλλά η περίπτωση του πρέπει να έχει σωστό χειρισμό.

Να του δοθεί ο ρόλος που πρέπει, να έχει δίπλα του τους κατάλληλους συμπαίκτες και να του επιτραπεί να έχει και βραδιές που… δεν βάζει 22 πόντους, χωρίς να ακούει το «ανάθεμα».

Φυσικά και ο ίδιος πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει και να παραμείνει ταπεινός, αλλά όσοι τον ξέρουν καλά διαβεβαιώνουν ότι κάτι τέτοιο έτσι κι αλλιώς θα συμβεί.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button