Ποδόσφαιρο

Επιστολή στον Ανιέλι απο 17 συνδέσμους που αντιδρούν για τις νέες αλλαγές του Champions League

Για τις επερχόμενες αλλαγές στο Champions League αντίθετο με τα σχέδια της ECA, δηλώνει το οπαδικό κίνημα, μεταξύ αυτών και φίλαθλοι της Ντόρτμουντ.

Πιο συγκεκριμένα, 17 σύνδεσμοι φιλάθλων από 14 ευρωπαϊκούς συλλόγους έστειλαν στον επικεφαλής της ECA και ιδιοκτήτη της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι επιστολή, μέσω της οποίας κάνουν λόγο για «κραυγαλέα προσπάθεια με μοναδικό στόχο το κέρδος μέσω της κρίσης».
Σε αυτήν αναφέρεται πως «αντί να συνειδητοποιείτε πως ο στόχος σας πρέπει να είναι το χτίσιμο μίας επιτυχημένης και κοινωνικά υπεύθυνης ποδοσφαιρικής βιομηχανίας, μεγαλώνετε το χάσμα με τους πλούσιους, διαλύετε τα προγράμματα των εγχώριων πρωταθλημάτων και περιμένετε από τους φιλάθλους να δαπανούν περισσότερο χρόνο και χρήμα.
Τα σχέδιά σας για τις αλλαγές στο Champions League αποτελούν μία απειλή για όλο το άθλημα. Τον προηγούμενο χρόνο, υποστηρίξαμε τις ομάδες μας αγοράζοντας εισιτήρια ενώ δεν γινόταν να πάμε στο γήπεδο και πληρώναμε τηλεοπτικές συνδρομές για να βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια ματς μπροστά σε άδειες κερκίδες, όσο εσείς ψάχνατε κι άλλους τρόπους για να μας κάνετε να ματώσουμε. Απαιτούμε να παρατήσετε τα σχέδιά σας».
Πέραν απο τους οπαδούς της Ντόρτμουντ, την επιστολή υπογράφουν οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Άγιαξ και Μπάγερν Μονάχου.
Να σας θυμίσουμε πως στόχος της UEFA είναι να αυξήσει τις ομάδες που μετέχουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση από 32 σε 36, με περισσότερα ματς και δύο wild cards, μεταξύ άλλων.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button